AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hanım, bana megapikselimi getir!

haberci

Yeni Üye
Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız

Samsung'un daha önceden ortalığa sızan yeni cep telefonu i8510 Primera, Samsung INNOV8 adıyla resmen duyuruldu

Uzak doğu'dan kankaoğlu Samsung'un geçtiğimiz haftalarda i8510 Primera adıyla ortalığa sızan telefonu Samsung INNOV8 adıyla resmen duyuruldu Muhteviyatındaki özellikler ile bir multimedya canazoruolan bu telefon, her şeyi yapabilen bir telefonun ötesinde 8 megapiksellik kamerasıyla görenlere hay MaşaAllahdedirtiyor

8 megapiksellik otomatik odaklı kamera (yüz tanılama, gülümseme tepkisi, otomatik panaromik mod, LED flaş, falan fıstık)

Symbian OS 93 işletim sistemi, dört bantlı GSM ve çift bantlı HSDPA 72Mbps desteği

28 inçlik 16 milyon renkli QVGA ekran

128MB RAM, 3D grafik hızlandırıcı

8 ve 16GB'lık iki versiyon veee microSD kart slotu (yaşasın)

AGPS destekli dahili GPS sistemi

DLNA sertifikası bulunan WiFi kablosuz kart

Stereo hoparlörler ve 3D çevreleme efekti standart 35mm'lik hoparlör girişi

DivX oynatabilme (yavaş) USB 20 ve stereo Bluetooth

Eh hadi bu da olsundenilerek konulmuş RDS özellikli FM radyo

Kelimenin tek anlamıyla bir multimedya canazoru olan bu telefonun birkaç hafta içinde (Ağustos 2008) Avrupa'da piyasaya sürüleceğini belirten Samsung'a biz buralardan tek bir şey söyleyebiliriz:

Samsung'un yeni cep telefonu i8510 Primera, resmi olarak Samsung INNOV8 adıyla duyurulmuş. Bu telefonun öne çıkan özellikleri arasında 8 megapiksel otomatik odaklı kamera, Symbian OS 9.3 işletim sistemi, 128MB RAM, 3D grafik hızlandırıcı, 16 milyon renkli QVGA ekran, 8 veya 16GB depolama seçenekleri ve microSD kart yuvası, AGPS destekli dahili GPS sistemi, DLNA sertifikalı WiFi, DivX oynatabilme, USB 2.0 ve stereo Bluetooth gibi özellikler bulunuyor. Ayrıca stereo hoparlörler, 3D çevreleme efekti, RDS özellikli FM radyo gibi detaylar da sunulmuş. Bu multimedya canavarı telefon, Avrupa’da Ağustos 2008'de piyasaya sürülecek. Buradan Samsung'a yalnızca "Bravo" demek düşer! Bu özelliklerle donanmış bir telefon şüphesiz birçok kullanıcının ilgisini çekecektir.

Geri