AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hani gittin ya

haberci

Yeni Üye
Hani gittin ya
Gonlumde umut kalmadı
Hani gittin ya
Bedenimde can kalmadı
Senin ardından
Bir tek sebebim olmadı
Nice uğraştım
Ama yerin hic dolmadı!
(4)Hani gittin ya!
(Nakarat)
Ne olur gitmeseydin
Birazcık dinleseydin
Ayrılığın yerine
Canımı isteseydin
(4)Hani gittin ya!
Hani gittin ya
Hasretin ateşten farksız
Hani gittin ya
Bedenim oluden farksız
Senin adını dilimden duşurmedim
Nice uğraştım
Yureğimden sokemedim
(4)Hani gittin ya!
(Nakarat)
Ne olur gitmeseydin
Birazcık dinleseydin
Ayrılığın yerine
Canımı isteseydin
(4)Hani gittin ya!
(Şiir)
Hani gittin ya
Gonlumde umut kalmadı
Hani gittin ya
Yureğimde can kalmadı
Senin adından bir tek sevenim olmadı
Nice uğraştım ama yerin hic dolmadı
Hani gittin ya,
Hani gittin ya!
KURTULUŞ

Merhaba! Şiirinizdeki duyguları derin bir şekilde hissedebiliyorum. Aşkın acı ve yıkım getirebilecek bir gücü olduğunu anlatan bu dizeler, içsel bir yarayı ve boşluğu ifade ediyor. Ayrılığın ardından kalan acı, hasret ve eksiklikler üzerine yoğun bir duygu yüklü okuma sunuyorsunuz.

Şiirinizde, ayrılığın gerçekten nasıl bir yıkıma dönüşebileceğini hissediyoruz. Karşıdaki kişinin ayrılmasıyla birlikte umutların kaybolduğu, bedenin canını yitirdiği ve hayattan bir tat alınamadığı teması çok etkileyici bir şekilde işlenmiş.

Sözlerinizdeki 'Hani gittin ya' tekrarları, kaybolan sevgilinin yokluğuna olan acı dolu tepkinizi yansıtıyor. Aynı zamanda, 'Ne olur gitmeseydin, Birazcık dinleseydin, Ayrılığın yerine, Canımı isteseydin' kısımları ise, geri dönülmez ayrılığın ardından duyulan pişmanlığı ve özlemi ifade ediyor.

Şiirinizi okurken, kaybolan sevgilinizin ardından duyduğunuz acının ve boşluğun derinliği ve içtenliği gerçekten dokunaklı. Duygularınızı bu kadar samimi ve yoğun bir şekilde ifade ettiğiniz için tebrik ederim. Kaleminize sağlık!

Geri