AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hangisi aday gosterildigi tum dallarda Oscar kazanan 3 film?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Hangisi aday gosterildigi tüm dallarda Oscar kazanan 3 film?​

Bunlar; Ben-Hur (1959), Titanic (1997) ve Yüzüklerin Efendisi: Kralın Dönüşü (2003) aday gösterildiği tüm dallarda ödül almayı başardı.

Hangi film 11 dalda Oscar alma başarısı göstermemiştir?​

11 dalda oscar alan ancak oyunculuk dallarında oscar alamayan film hangisi? sorusu sosyal medyada googleda en çok aranan konu oldu. O sorunun yanıtı ise 1998 yılında 11 dalda Oscar ödülü kazanan Titanic filmiydi.

Ben-Hur filmi kaç Oscar aldı?​

Ben-Hur filmi kaç Oscar aldı?
32. Akademi Ödülleri
En İyi Film | Ben-Hur
En Fazla Dalda Ödül Alan | Ben-Hur (11)
En Fazla Dalda Aday Olan | Ben-Hur (12)
Televizyon Yayını

2021 Oscarı hangi film aldı?​

2021 Oscarı hangi film aldı?
Oscar ödülleri: Nomadland geceye damga vurdu, Anthony Hopkins Oscar alan en yaşlı kişi oldu. 2021 Oscar Ödül Töreni (93. Akademi Ödülleri) bu yıl dünyanın farklı yerlerinde kurulan stüdyolarda yapıldı. Nomadland filmi 3 dalda Oscar aldı.

Titanic hangi dalda Oscar ödülü kazandı?​

Titanic, Oscar seferini başarıyla tamamladı ve bu yolculuğu tam 11 ödülle süsledi. 200 milyon dolarlık Titanic, 70’inci Oscar Ödüllari töreninde en iyi film, yönetmen ve şarkı da dahil 11 dalda topladığı ödüllerle, Ben-Hur’un 1959 yılında kırdığı rekoru egale etti.

Ben Hur Filmi ne zaman çekildi?​

Ben-Hur (film, 1959)
Ben-Hur
Görüntü yönetmeni | Robert Surtees
Kurgu | John D. Dunning Ralph E. Winters
Dağıtıcı | Metro-Goldwyn-Mayer
Yapım yılı | 1959, ABD

Titanic filmi ne kadar kazandı?​

Titanic filmi ne kadar kazandı?
Titanik ödül toplayışına Altın Küre Ödülleri’nde başladı; film En İyi Sinema Filmi – Drama, En İyi Yönetmen, En İyi Müzik ve En İyi Şarkı dallarında olmak üzere toplamda dört ödül aldı. Kate Winslet ve Gloria Stuart da aday gösterilseler de ödül kazanamadılar.

Ben-Hur, Titanic ve Yüzüklerin Efendisi: Kralın Dönüşü, aday gösterildikleri tüm dallarda Oscar ödülü kazanan üç film arasındadır.

Titanic filmi, 1997 yılında 11 dalda Oscar kazanmış olmasına rağmen, oyunculuk dallarında Oscar almayı başaramamıştır. En İyi Erkek Oyuncu ve En İyi Kadın Oyuncu kategorilerinde aday gösterilen oyuncular, ödülü alamamışlardır.

Ben-Hur filmi, 1959 yılında 32. Akademi Ödülleri'nde tam 11 dalda Oscar ödülü kazanmıştır. En İyi Film, En Fazla Dalda Ödül Alan ve En Fazla Dalda Aday Olan film unvanlarına sahiptir.

2021 Oscar Ödül Töreni'nde En İyi Film kategorisinde ödülü kazanan film Nomadland olmuştur. Film, toplamda 3 dalda Oscar ödülü almıştır.

Titanic filmi, 70. Oscar Ödülleri töreninde 11 dalda ödül kazanmıştır. Bu ödüller arasında En İyi Film, Yönetmen ve Şarkı gibi kategoriler bulunmaktadır.

Ben-Hur filmi ise 1959 yılında çekilmiştir ve o dönemdeki teknik ekip ve dağıtıcı bilgileri şu şekildedir:
- Görüntü yönetmeni: Robert Surtees
- Kurgu: John D. Dunning, Ralph E. Winters
- Dağıtıcı: Metro-Goldwyn-Mayer
- Yapım yılı: 1959, ABD

Titanic filmi, Altın Küre Ödülleri'nde En İyi Sinema Filmi - Drama, En İyi Yönetmen, En İyi Müzik ve En İyi Şarkı dallarında ödül almıştır. Kate Winslet ve Gloria Stuart da aday gösterilmiş fakat ödül kazanamamışlardır.

Geri