AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hangi unlu sarkici esini sarisin bir kadinla aldatti?

Editör

Yeni Üye

Hangi ünlü şarkıcı eşini sarışın bir kadınla aldattı?​

‘Ünlü erkek şarkıcı, eşini sahnesine gelen ünlü bir sarışın kadınla aldattı’ iddiası ortalığı karıştırdı. Şarkıcı Deha Bilimlier ve Gülşah Saraçoğlu’nun yasak aşk yaşadığı iddia edildi. Aslı Bilimlier ile mutlu bir evliliği olan üç çocuk babası Deha Bilimlier şoke eden iddiaların ardından sessizliğini bozdu.

Asansörde yasak aşk dayağı kim?​

Asansörde yasak aşk dayağı kim?
Bu bilgiler ele alındığında ise ünlü şarkıcının Lerzan Mutlu olduğu tahmin ediliyor. Sosyal medyada çoğu kullanıcı o ismin Lerzan Mutlu olduğunu düşünüyor!

Hangi ünlü erkek şarkıcı eşini aldattı?​

Hangi ünlü erkek şarkıcı eşini aldattı?
Adını duyurduğu “Akademi Türkiye” yarışmasından sonra “Esra Ceyhan’la A’dan Z’ye” programının solisti olarak tanınan Deha, yasak aşk iddiasına ilişkin “Bu yapılan bir hainliktir, bu yapılan bir komplodur” dedi. “20 yıldır sahnelerdeyim. Mutlu bir evliliğim ve çocuklarım var.

Hangi erkek sanatçı eşini aldattı?​

Adı Gülşah Saraçoğlu ile anılan Bilimlier 2.sayfa programına konuştu. Şarkıcı Deha Bilimlier’in eşini modacı Gülşah Saraçoğlu ile aldattığı iddiası gündeme bomba gibi düştü.

Tek taşımı kendim aldım diyen ünlü sarışın şarkıcı kim?​

Tek taşımı kendim aldım diyen ünlü sarışın şarkıcı kim?
Nil Karaibrahimgil’in “Tek Taşımı Kendim Aldım” adlı yeni albümündeki bir şarkı, ünlü kadınlar arasında tartışma yarattı. “Pırlanta” adlı şarkısı için “Bu şarkı tüm özgür kızların yeni marşı olacak. Ekonomik özgürlüğü olan kadınlar pırlantalarını kendileri alır, erkeklerden aşktan başka şey beklemezler.

Türkiye’de en çok sarışın hangi ilde?​

Türkiye’de en çok sarışın hangi ilde?
Sarışınların Türkiye’de en yoğun olarak Marmara ve Karadeniz bölgelerinde yaşadığını belirten Timuçin Binder de “Özellikle Çerkez’lerin sarışınlık oranlarını epey arttırdığını düşünüyorum ki büyük kısmı Marmara Bölgesi’ne yerleşti” diye konuşuyor.
Sezen Aksu aldattı mı?​
Acıyı bal eyledi! Sezen Aksu’yu sevgilisi Uzay Hepari Yıldız Tilbe ile aldatmıştı. O dönemlerde Yıldız Tilbe ile yakın dost olan sanatçı bu durumu herkese duyurmadı, içinde yaşadı fakat şarkılarıyla bol bol dalga geçti.

Hangi oyuncu hamile esini aldatti?​

Hangi oyuncu hamile esini aldatti?
Ünlü oyuncu Hande Soral ise skandal iddianın ardından suskunluğunu bozdu. İşte detaylar… Twitter’da paylaşım yapan bir magazin sayfasının iddiasına göre; ünlü bir oyuncu, hamile eşini aldattı ve bir otelden bir kadınla çıktı.

Hamile esini aldatan ünlü oyuncu kim?​

Hamile esini aldatan ünlü oyuncu kim?
ÜNLÜ OYUNCU TOLGA KAREL, HAMİLE EŞİNİ ÜSTELİK DE YANINDAYKEN ALDATTI.

Merhaba! Hangi ünlü şarkıcının eşini sarışın bir kadınla aldattığına dair çıkan iddialar oldukça dikkat çekici. Bahsedilen olaya ilişkin Deha Bilimlier'in ismi öne çıkıyor. Deha Bilimlier'in, Gülşah Saraçoğlu adındaki bir sarışın kadınla yasak bir ilişki yaşadığı iddiaları gündeme bomba gibi düşmüş. Ancak Deha Bilimlier bu iddialara "Bu yapılan bir hainliktir, bu yapılan bir komplodur" diyerek karşı çıkmış ve mutlu bir evliliği olduğunu vurgulamış.

Ayrıca, ünlü şarkıcı Sezen Aksu'nun da geçmişte sevgilisi Uzay Hepari'yi Yıldız Tilbe ile aldattığı iddiaları ortaya atılmıştı. Bu durumu herkese duyurmayan Sezen Aksu, şarkılarında konuyla dalga geçmişti.

Öte yandan, hamile eşiyle birlikteyken eşini aldattığı iddia edilen ünlü oyuncunun ismi de Tolga Karel olarak paylaşılmış. Bu tür iddiaların toplumda yarattığı etki ve olayların detayları konusunda daha fazla bilgi edinmek isterseniz sormaktan çekinmeyin!

Geri