AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Hangi universiteler ucretsiz sertifika veriyor?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Hangi üniversiteler ücretsiz sertifika veriyor?​

Daha Önce Duymadığınız Ücretsiz ve Online Sertifika Programları
- ODTÜ Bilgeİş
- Coursera.
- Anadolu Üniversitesi Açık öğretim Fakültesi.
- edX (ücretli/ücretsiz)
- İstanbul İşletme Enstitüsü
- Harvard Online Learning.
- Google Dijital Atölye.

Ecodation ücretsiz mi?​

Ecodation ücretsiz mi?
Dijital pazarlamaya ilgi duyuyorsan ve ilgini başarılı eğitmenimiz Levent Yurtseven’den alacağın bilgiyle taçlandırmak istiyorsan yayın tam sana göre! – Katılım ücretsizdir. – Katılım herkese açıktır.

Hangi sertifika alınmalı?​

İş Başvurusunda En Çok İstenen Sertifikalar
- Kişisel gelişim eğitimleri.
- Satış ve pazarlama eğitimleri.
- İletişim Eğitimleri.
- İş hayatı eğitimleri.
- Finans ve muhasebe eğitimleri.
- Yabancı dil eğitimleri.
- İşletme eğitimleri.
- İnsan kaynakları eğitimleri.

Ücretsiz sertifika programları nelerdir?​

Ücretsiz sertifika programları nelerdir?
ODTÜ Bilgeİş

MEB onaylı sertifikalar hangileri?​

MEB onaylı sertifika programları şu şekilde sıralanabilir:
- Aşçılık Kursu.
- Pastacılık Kursu.
- Bilgisayar İşletmenliği Kursu.
- Bilgisayar Programcılığı Kursu.
- Bilgisayarlı Muhasebe Kursu.
- On Parmak F Klavye Kursu.
- Hızlı Okuma Kursu.
- Aile Danışmanlığı Kursu.

Üniversitelerin verdiği sertifikalar geçerli mi?​

Üniversitelerin verdiği sertifikalar geçerli mi?
Üniversiteler tarafından onaylanmış sertifikalar, bireyin aldığı eğitimi temellendirmesinin yanı sıra birçok meslek kapısının da açılmasına olanak sağlar. Eğitim merkezlerinin sunduğu üniversite onaylı sertifikalar, meslek alanında geçerlilik ve güvenilirlik problemlerine maruz kalmaz.

MEB onaylı sertifika nereden alınır?​

Halk eğitimi merkezleri tarafından düzenlenen kurslara ait tüm sertifikalar e-Devlet kapısı üzerinden erişime açıldı. Sertifika almak için artık halk eğitim merkezlerine gitmek gerekmeyecek.

Sertifika programları işe yarıyor mu?​

Sertifika programları işe yarıyor mu?
Evet, sertifika ile işe girilir. Ancak bazı durumlarda mümkün olmayabilir.. Örneğin sosyal medya yöneticiliği gibi üniversitelerde bölümü olmayan bir sertifika programına katıldıktan sonra sosyal medya yöneticiliğini meslek olarak yapabilirsiniz.

MEB onaylı sertifika nasıl sorgulanır?​

e-Devlet uygulaması içinde Millî Eğitim Bakanlığı sayfasında yer alan ‘Yaygın Eğitim Sertifika Belgesi Sorgulama’ ekranından belgeye ulaşılabilmektedir. Bu belge ile tüm vatandaşlarımız hayat boyu öğrenme kurumlarından aldıkları kurs bitirme belgelerine e-Devlet Kapısı uygulaması sayesinde ulaşabileceklerdir.

Üniversite onaylı sertifika mebde geçerli mi?​

Üniversite onaylı sertifika mebde geçerli mi?
Sertifika veren yerler meb onaylı ya da üniversite onaylı kurumlar olabilir. MEB Onaylı sertifikalar, sertifikaların MEB tarafından onaylanmasıdır. Üniversite onaylı Sertifikalar ise YÖK’e bağlı üniversiteler tarafından onaylanmasıdır. Alınan sertifikalar ile ilgili alanda eğitimci olunabilir, kazanç sağlanabilir.

Üniversite onaylı sertifika geçerli mı?​

MEB onaylı sertifika nasıl alınır?​

MEB onaylı sertifika nasıl alınır?
Meb Onaylı Sertifika bakanlık tarafından lisanslı özel yada kamu kuruluşları eliyle eğitimini tamamlayan öğrencilere verilir. Meb Onaylı Sertifika almak için bakanlık tarafından lisanslı bir kurumda eğitiminizi tamamlayıp bakanlığı gözetmenleri kontrolünde sınava katılıp başarılı olmanız gerekmektedir.
Ücretsiz Sertifika Alabileceğiniz En Eğlenceli Online Eğitim Veren Kurslar!
- Khan Academy. ‘Khan Academy’, ücretsiz eğitim veren kurs ve sertifika programları arasında en donanımlı geniş içeriğe sahip programdır.
- Saylor Academy.
- 3. Global Enstitü
- İİENSTİTÜ
- 5. ODTÜ Bilgeİş
- 6. edX.
- 7. Alison.
- 8. Coursera.

MEB onaylı sertifika mı üniversite onaylı mı?​

MEB Onaylı sertifikalar, sertifikaların MEB tarafından onaylanmasıdır. Üniversite onaylı Sertifikalar ise YÖK’e bağlı üniversiteler tarafından onaylanmasıdır. Alınan sertifikalar ile ilgili alanda eğitimci olunabilir, kazanç sağlanabilir.

E devletten sorgulanabilir sertifika nedir?​

E devletten sorgulanabilir sertifika nedir?
e-Devlet üzerinden görüntülenen sertifikalar ise kişinin eğitim aldığı konuda uzmanlığını belgeler ve kanıtlar. e-Devlet üzerinden bu sertifikalar sorgulanabileceği gibi eğitim alınan kurumun internet sitesinden sertifika sorgulama yapılabilir ya da eğitim alındığını belgelemek için fiziki sertifika talep edilebilir.

E devletten hangi sertifikalar alınabilir?​

e-Devlet sertifika programları şunlardır:
- Nefes Teknikleri Sertifika Programı
- Uygulamalı Hızlı Okuma Teknikleri Sertifika Programı
- Temel Programlama Sertifika Programı
- Temel Vergi Hukuku Sertifika Programı
- ISO 45001:2018 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi Sertifika Programı
- Trafik Cezaları İtiraz Sertifika Programı

Online ücretsiz eğitimler nelerdir?​

Online ücretsiz eğitimler nelerdir?
Online Ücretsiz Eğitimler Nedir? Online ücretsiz eğitimler, fiziki bir etkileşim içerisinde bulunmaya gerek kalmadan dijital platformlar üzerinde yürütülebilen eğitim programlarına denir. Online ücretsiz eğitimler, ders verilecek konu hakkında uzman olan eğitmenler eşliğinde sürdürülmektedir.

Sertifikalara nereden bakılır?​

Özellikle devlet üniversiteleri ve özel üniversitelerden almaya hak kazanılan sertifikaların sorgulanabildiği e-Devlet’te halk eğitim merkezleri ve devlete özel eğitim merkezlerinden alınan sertifikalarda görülebiliyor.

Udemyde ücretsiz kurs var mı?​

Udemyde ücretsiz kurs var mı?
Online öğrenimde yeniyseniz ve nereden başlayacağınız konusunda emin olamıyorsanız yalnız değilsiniz. Profesyoneller için ücretsiz bir kurs koleksiyonu oluşturduk. Bu kurslardan birine katılın ve yeni yetkinlikler edinin (hem de ücretsiz olarak).

İnternet üzerinden alınan sertifikalar ne işe yarar?​

Online sertifika eğitim programları ile eğitim almak isteyenler ilgili web sitesi üzerinden kayıt, ders ve sınav gibi tüm işlemleri gerçekleştirebilirler. E- sertifika sisteminde mesleki ya da kişisel gelişim eğitim programına katılan kişiler internet üzerinden uzaktan eğitim alır.

Coursera ücretsiz mi?​

Coursera ücretsiz mi?
Coursera eğitimleri ücretli mi? Coursera eğitimleri ücretsizdir. Eğer sertifika almak isterseniz, coursera.org sayfasında sunulan ücretlendirmeye tabii tutulursunuz.

Hangi üniversiteler ücretsiz sertifika veriyor?

1. ODTÜ Bilgeİş
2. Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi
3. İstanbul İşletme Enstitüsü
4. Harvard Online Learning

Ecodation ücretsiz mi?

Evet, Ecodation'un verdiği eğitimlere katılım ücretsizdir ve herkese açıktır.

Hangi sertifika alınmalı?

İş başvurularında en çok istenen sertifikalar şunlar olabilir:
- Kişisel gelişim eğitimleri
- Satış ve pazarlama eğitimleri
- İletişim eğitimleri
- Finans ve muhasebe eğitimleri
- Yabancı dil eğitimleri
- İşletme eğitimleri
- İnsan kaynakları eğitimleri

Ücretsiz sertifika programları nelerdir?

ODTÜ Bilgeİş, ücretsiz sertifika programları arasında yer almaktadır.

MEB onaylı sertifikalar hangileri?

MEB onaylı sertifika programları arasında şunlar bulunabilir:
- Aşçılık Kursu
- Pastacılık Kursu
- Bilgisayar İşletmenliği Kursu
- Bilgisayar Programcılığı Kursu
- Bilgisayarlı Muhasebe Kursu
- On Parmak F Klavye Kursu
- Hızlı Okuma Kursu
- Aile Danışmanlığı Kursu

Üniversitelerin verdiği sertifikalar geçerli mi?

Üniversiteler tarafından verilen sertifikalar genellikle eğitimi temellendirir ve meslek kapılarını açabilir. Üniversite onaylı sertifikalar genellikle geçerlilik ve güvenilirlik konusunda sorun yaşatmaz.

MEB onaylı sertifika nasıl alınır?

MEB onaylı sertifika almak için lisanslı özel veya kamu kuruluşlarında eğitim alıp bakanlık gözetmenlerince denetlenen bir sınavdan başarılı olmanız gerekir.

Sertifikalara nereden bakılır?

Devlet ve özel üniversitelerden alınan sertifikaların sorgulanabildiği yerler arasında e-Devlet bulunmaktadır. Halk eğitim merkezleri ve devlete ait eğitim merkezlerinden alınan sertifikalar da e-Devlet üzerinden görülebilir.

Geri