- Konu Yazar
Hangi temizlik Maddeleri Hijyen sağlamak amacıyla doğrudan mikroorganizmaları öldüren bir maddedir?
Dezenfektan: Dezenfektan maddeler patojen mikroorganizmaların tahrip edilmesi için kullanılan kimyasal maddelerdir.Işletmelerde temizlik amacıyla kullanılacak suyun özellikleri nelerdir?
İşletmelerde kullanılan suyun taşıması gereken bazı özellikler vardır. Bunlar: Hastalığa neden olacak bakteriler ile sağlığa zarar verecek maddeler içermemeli Mikrobiyal yükü düşük olmalı Berrak, renksiz, kokusuz, soğuk ve uygun sertlikte olmalı Yeteri miktar ve uygun basınçta olmalıdır. Suyun sertliği yüksek olmamalı.Asit karakterli temizleyiciler ne amaçla kullanılır?
Asit karakterli temizleyiciler ne amaçla kullanılır?Çok Yönlü Asidik temizleyici Geniş katkı yelpazesi nedeniyle çok amaçlı kullanılabilir. Hem mineral hem de organik birikintileri uzaklaştırabildiği için dış cephe temizliğinde,kireç tabakası temizliğinde Dış cephe ve kompozit temizliğinde ideal bir üründür.
Dezenfeksiyonu etkileyen faktörler nelerdir?
Mikroorganizmanın YapısıOsmolojik temizlik nedir?
* Osmolojik Temizlik: Ortamda kokuya neden olan, görünen ya da görünmeyen kirliliklerin giderilmesi, * Entomolojik Temizlik: Ortamda haşere olmaması için yapılan temizlik ve kontroldür.Birincil üretim nedir Gıda?
Birincil üretim nedir Gıda?Birincil Üretim nedir? Kesimine kadar çiftlik hayvanlarının üretilmesi, sağılması, bitkisel ürünlerin hasadı da dâhil olmak üzere birincil ürünlerin üretilmesi, yetiştirilmesi, avlanma, balıkçılık ve yabanî ürünlerin toplanması dâhil her türlü üretimi.
(2) Denetim ve kontrol usul ve esasları aşağıdaki gibidir; a) Bu Yönetmelik hükümleri çerçevesinde, gıda işletmelerinin denetim ve kontrolleri Bakanlıkça görevlendirilen ve adlarına kimlik kartı düzenlenen personel tarafından yapılır.
Ev temizliği için bir temizlikçi arıyorsan, Armut en uygun seçenek. Çünkü fiyatlarımız uygun ve temizlikçilerimiz detaylara özen gösteren titiz ve profesyonel temizlikçiler. Tüm Türkiye’de on binden fazla profesyonel temizlikçimiz işe başlamaya hazır. Gerçek temizlik işleriyle test edilmiş temizlikçiler.
. . Temizlikçimiz geldiğinde ne olur?
. . Temizlikçimiz geldiğinde ne olur?Armut aracılığıyla bir temizlik planlarsan, temizlikçin seçildiği andan ve yola çıktığı ana kadar her adımda haberin olur ve rahat edersin. Temizlikçimiz geldiği zaman yatak odalarını, banyolarını, mutfağını yani evini tertemiz hale getirir!