Hangi surede kadinlar?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

Hangi surede kadınlar?​

KADINLAR hakkında yazmamı isteyen okuyucularım için “Kadınlar” isimli sureden başlıyorum.
Hristiyanlıkta kadın erkek eşit midir?
Hristiyanlık Dininde Kadın Kadının hukuku, dinde iyi durumda değildi. Aziz Paul, Đlk Ahit’te yazılmış bir mektupta belirtilmektedir: “Erkek kadının değil, fakat kadın erkeğindir, kadın erkek için yaratıldı, fakat erkek kadın için yaratılmadı” (Gospel, First Epistle of Paul, 11 Chapter, 12- 13item, 177 pages).
Kadın erkeğe itaat etmeli mi?
Âyet şöyle devam ediyor: “Saliha kadınlar gönülden itaat ederler.” Allah (c.c) “İyi kadınlar kocalarına itaatli ve saygılıdırlar.” buyuruyor. ” İnsanın insana secde etmesini emredecek olsaydım, kadının kocasına secde etmesini emrederdim.”

Kuranda kadınların kapanması hangi ayette?​

Kadınların kapanması konusunun daha da iyi anlaşılması için ikinci olarak Ahzab suresinin 59. ayetini de inceleyelim: Ey Peygamber! Eşlerine, kızlarına ve müminlerin kadınlarına söyle cilbablarını(elbiselerini) üzerlerine giysinler.
Islamda kadının kocasına karşı görevleri nelerdir?
8 madde ile kadının kocasına karşı görevleri…
Hristiyanlıkta haram olan şeyler nelerdir?
Bunlar kibir, şehvet, haset, oburluk, açgözlülük, tembellik ve öfkedir. Hıristiyanlıkta günah anlayışı ve tasnifi, yedi ölümcül günahın tarih içinde şekillenmesi ve Hıristiyan literatüründe nasıl ele alındığı çalışmamız boyunca incelenecektir.
kadinlik bir hastaliktir… kadinlar filler gibidir. uzaktan bakmasi ho$tur ama birine sahip olmayi asla istemem.
Bir kadın ne ister?
Kadınlar ne ister: Bir kadının sizden beklediği 10 şey

Geri