Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Hangi siteden kitap alinir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Hangi siteden kitap alınır?​

En İyi Kitap Siteleri
- Ucuzkitapal.
- İlknokta.
- Nadirkitap.
- Kitapsepeti.
- Babil.
- BKMKitap.
- Hepsiburada.
- Pandora.

BKM Kitap Evi sahibi kim?​

BKM Kitap’ın sahibi Kutbettin Bingölbali, AA muhabirine, Van’da bir öğretmen lisesinde yatılı eğitim gördüğü sırada, üniversite eğitimine başlayan ağabeyinin peşinden Bursa’ya geldiğini söyledi.
2 el kitapları nereye verebilirim?
İkinci El Kitap Alıp Satabileceğiniz Uygulamalar
Kutbettin Bingöl Kimdir?
BKM kitabevi Yönetim Kurulu Başkanı Kutbettin Bingölbali, “Hedefimiz 1 milyon ciro, 1 milyon üyeydi. 2018 yılında 2 ay gecikmeyle hedeflerimizin hepsini tutturduk. Türkiye’nin her şehrinden toplam 1,5 milyon üye kazandık. 2019 yılında günlük 7 bin kargo gönderimi yapıyorduk.

Kidega nın sahibi kim?​

sahibi yıldız teknopark bünyesinde yer alan kle bilgi teknolojileri a.ş. olarak görünüyor. kim oldukları ile ilgili daha detaylı bilgiye ulaşamadım. ama en azından nt gibi havuz firmalarından iyidir. önaçıklama: kitap okumanın siyasal bir yanı vardır.

Elimdeki fazla kitaplarımı nereye verebilirim?​

Bir koliye kitaplarınızı doldurup ağzını kapatmadan PTT Kargo ofisine (postahane değil) götürüyorsunuz, kontrol ediliyor. Kitap ayraçları ve kitap dışı şeyler kabul edilmiyor. Sonra koli bantlanarak tartılıyor, ölçülüyor ve ücretini ödüyorsunuz.
Ansiklopedileri nereye verebiliriz?
yapılabilecek en iyi şey, en yakındaki okula veya kütüphaneye bağışlamaktır. eğer okul veya kütüphane bu bağışı kabul etmezse (bazen etmeyebiliyorlar, zaten ellerinde aynı ansiklopediden oluyor vs.), o zaman geri dönüşüme gönderin.
Sahafta ne alınır satılır?
Sahaflarda en fazla kitap satılır ama kitabın yanı sıra başka kültürel ürünler de satılabilir. Bu ürünler sahaflarda bulunabilecek eserler arasında yer alır. Ancak belirtmek gerekir ki sahaflarda en fazla eski kitap satılır. Meraklıları ve ilgileri nadir kitapları bulmak üzere sahaflara uğrar.

Geri