AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Hangi siniflar okula basliyor?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Hangi sınıflar okula başlıyor?​

Okul öncesi eğitim kurumları, özel gereksinimli öğrencilerin özel eğitim okul ve sınıfları, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri ile 8 ve 12’nci sınıfların destekleme ve yetiştirme kursları/takviye kurslarında yüz yüze eğitime geçilecek.
Şu anda hangi sınıflar okula gidiyor?
Önümüzdeki haftadan itibaren okullarda yüz yüze eğitimin kapsamı 2, 3, 4’üncü sınıflar 8’inci ve 12’nci sınıfları da kapsayacak şekilde genişletilecek. İlkokul ve okul öncesi sınıfı öğrencilerinin okula başlamasının ardından 2, 3, 4’üncü sınıflar 8’inci ve 12’nci sınıflar için de tarih belirlendi.
6 Eylül de hangi kademeler açılacak?
Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, “Okullarımızı 6 Eylül’de tüm kademelerde yüz yüze ve tam zamanlı olarak açacağız” açıklamasını yaptı.

Yüz yüze eğitim kaçıncı sınıflar için 2021?​

Okul öncesi eğitim ile ilkokul 1. sınıfa başlayacak öğrenciler için 31 Ağustos-3 Eylül 2021’de uyum eğitimleri gerçekleştirilecek.
Okullar açılacak mı hangi sınıflar için?
* 1 Mart’tan itibaren ise tüm resmi ve özel ilkokullarda ve bu ilkokulların bünyesindeki ana sınıfları ile özel eğitim sınıflarında, haftada 2 gün yüz yüze eğitim yapılacak, tüm resmi ve özel ortaokullar ile imam hatip ortaokullarının 8. sınıflarında da yüz yüze eğitime başlanacak.
12 sınıf öğrencileri okula gidecek mi?
Yapılan açıklamada “Okul öncesi, özel eğitim merkezleri ile 8 ve 12. sınıfların destekleme ve yetiştirme kurslarında 17 Mayıs’tan itibaren yüz yüze eğitime geçilecek. Okul öncesi dışındaki tüm eğitim kademelerinde 1 Haziran 2021’e kadar uzaktan eğitime devam edilecek.
Birinci dönem, 6 Eylül 2021 Pazartesi günü başlayıp 21 Ocak 2022 Cuma günü sona erecek. 2021-2022 eğitim ve öğretim yılında okul öncesi eğitim ile ilkokul 1. sınıfa başlayacak öğrenciler için 31 Ağustos-3 Eylül 2021’de uyum eğitimleri gerçekleştirilecek.
6 Eylül de liseler açılıyor mu?
6 Eylül Pazartesi günü okullar yüz yüze eğitimle açılacak. Temmuz ayında başlayan yaz tatili sonrası ilkokul, ortaokul ve liselerde okullar uzun süre sonra yüz yüze başlayacak.
6 Eylül 2021 de hangi sınıflar açılacak?

6 Eylül okullar haftada kaç gün olacak?​

“Kıymetli öğretmenlerimiz, değerli velilerimiz ve sevgili öğrencilerimiz, inşallah 6 Eylül 2021 itibarıyla tüm kademelerde haftada 5 gün ve yüz yüze eğitime başlıyoruz.

Geri