AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Hangi sertifikalari almak gerekir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Hangi sertifikaları almak gerekir?​

İstediğiniz Sektörde Hemen İş Bulabilirsiniz! Size Çok Şey Katacak 10 Sertifikalı Eğitim Programı
- Siber Güvenlik ve Siber Olaylarla Mücadele.
- Sağlık Hukuku.
- 3. İnsan Kaynakları Uzmanlığı Eğitimi.
- Liderlik ve Etkili Yöneticilik Eğitimi.
- İş Hukuku ve Sosyal Güvenlik Uzmanlığı
- Profesyonel Koçluk Eğitimi.

Sertifikali çocuk Gelisimci ne demek?​

Sertifikali çocuk Gelisimci ne demek?
Çocuk gelişimi ve eğitimi sertifika programı sonucunda alınacak sertifika ile anaokulu ve kreşlerde çocuk bakım elemanı olarak çalışabilirsiniz. Mesleki yeterliliği sağlayan bireyler eğitim sektöründe öğretmen yada öğretmen yardımcısı gözetiminde erken çocukluk eğitim kurumlarında çalışabilirler.

380 saatlik okul öncesi sertifikası ne işe yarar?​

Kurs sonucunda alınan sertifika ile Diyanet İşleri Başkanlığına Kur’an Kurslarında ve sübyan mekteplerinde öğretici olarak çalışabilirsiniz. 380 saat olarak planlanan eğitim yaklaşık olarak 4 ay sürmektedir.

Online çocuk gelişimi sertifikası nasıl alınır?​

Online çocuk gelişimi sertifikası nasıl alınır?
Çocuk gelişimi ve eğitimi kursu, üniversite işbirliği ile uzaktan eğitim şeklinde yapılmaktadır. Çocuk gelişimi kursu sonunda e devlette sorgulanabilen devlet üniversitesi onaylı çocuk gelişimi ve eğitimi sertifikası almış olacaksınız.

CV de hangi sertifikalar olmalı?​

Bir CV’de olması gereken 5 sertifika şunlardır:
- Proje Yönetimi Yazılımı Sertifikası
- Dijital Pazarlama Sertifikası
- Liderlik ve Etkili Yöneticilik Sertifikası
- İnsan Kaynakları Yönetimi Sertifikası
- Office 365 Programları Sertifikası

Sertifika kim verebilir?​

Sertifika kim verebilir?
Sertifika veren yerler meb onaylı ya da üniversite onaylı kurumlar olabilir. MEB Onaylı sertifikalar, sertifikaların MEB tarafından onaylanmasıdır. Üniversite onaylı Sertifikalar ise YÖK’e bağlı üniversiteler tarafından onaylanmasıdır. Alınan sertifikalar ile ilgili alanda eğitimci olunabilir, kazanç sağlanabilir.

Sertifikalı çocuk gelişimi Öğretmeni ne demek?​

Çocuk Gelişimi Kursları Kurs sonucunda alınan sertifika ile anaokulu ve kreşlerde; öğretmen ve öğretmen yardımcısının gözetimi ve denetimi altında erken çocukluk eğitim kurumlarında, çocuk bakım elemanı olarak çalışabilirler. Sosyal Hizmetler’in zorunlu tuttuğu 1064 saatlik sertifikanın eğitimidir.

Çocuk gelişimi mezunu hangi sertifikaları almalı?​

Çocuk gelişimi mezunu hangi sertifikaları almalı?
Lise ve dengi okullardan mezun olan kişiler halk eğitim merkezlerinde açılan ‘Okul Öncesi Çocuk Gelişimi Kursu’ndan aldıkları sertifika ile çocuk gelişimi ve alanında çalışabilecek.

4-6 yaş belgesi ne işe yarar?​

Bu sertifika programı Diyanet İşleri Başkanlığında Kur’an Kursu Öğreticisi olabilme şartı değildir. Kur’an Kursu Öğreticisi olarak atandıktan veya görevlendirildikten sonra Kur’an kurslarının 4-6 yaş grubu çocuklara yönelik eğitim verilen sınıflarında derse girmek isteyen öğreticilere yönelik bir sertifika programıdır.

Okul Öncesi çocuk gelişimi ve eğitimi kaç saat?​

Okul Öncesi çocuk gelişimi ve eğitimi kaç saat?
Okul Öncesi Çocuk Gelişimi Ve Eğitim Süresi Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 2018 yılında oluşturulan eğitim programı 380 saat olarak planlanmıştır. 380 saatlik eğitim yaklaşık olarak 4 ay sürmektedir. Milli Eğitim Bakanlığı’nın bu alanda farklı saatlerdeki eğitimleri de bulunmaktadır.

Çocuk gelişimi için hangi sertifikalar alınmalı?​

Anaokulu ve Kreşte Psikolog Olmak Eğitimi.

Diyanet 4 6 yaş sertifikası nasıl alınır?​

Diyanet 4 6 yaş sertifikası nasıl alınır?
– Herhangi bir mezuniyet şartı aranmayıp, bu sertifika eğitimine herkes başvurabilir. – Sınav internet üzerinden yapılacaktır.Adaylarımız Türkiye’nin her yerinden katılabilir.

Alınan sertifikalar CV ye nasıl yazılır?​

CV’de Kurs ve Sertifikalar Nasıl Yazılır? Katıldığınız kurs ve sertifikaları yazarken kronolojik bir sıra önemlidir. Ağırlıklı olarak eğitime / kursa katılma ve sertifika tarihine göre sıralama yapılmaktadır. Önce tarih, eğitimin süresi ve eğitimi veren kuruluşun ismi ve sertifika kodu şeklinde yazılır.

CV de kazanımlara ne yazılır?​

CV de kazanımlara ne yazılır?
Dikkat çeken bir cv hazırlamak için sahip olduğunuz bu ve benzeri kazanımları özgeçmişinize ekleyebilirsiniz.
- Stresle başa çıkabilme.
- Zor insanlarla iletişim kurabilme.
- İkna becerisi.
- Zorlu çalışma koşullarına adapte olabilme.
- Analitik düşünme.
- Takım içerisinde verimli çalışabilme.
- Yaratıcılık.
- Özgüven ve öz değer geliştirme.

MEB sertifika verme yetkisi nasıl alınır?​

Meb Onaylı Sertifika almak için bakanlık tarafından lisanslı bir kurumda eğitiminizi tamamlayıp bakanlığı gözetmenleri kontrolünde sınava katılıp başarılı olmanız gerekmektedir. Bu sınava katılabilmeniz için ihtiyacınız olan eğitimi tamamlamanız gerekmektedir.

Merhaba! Hangi sertifikaları almak gerektiği konusunda detaylı bilgi vermek için buradayım.

Öncelikle, şu sertifikaları almak isteyenlerin istedikleri sektörde hemen iş bulabileceklerini belirtmişsiniz:
1. Siber Güvenlik ve Siber Olaylarla Mücadele
2. Sağlık Hukuku
3. İnsan Kaynakları Uzmanlığı Eğitimi
4. Liderlik ve Etkili Yöneticilik Eğitimi
5. İş Hukuku ve Sosyal Güvenlik Uzmanlığı
6. Profesyonel Koçluk Eğitimi

Ayrıca, 'Sertifikali çocuk Gelisimci ne demek?' ve '380 saatlik okul öncesi sertifikası ne işe yarar?' gibi konular da ele alınmış.
- Çocuk Gelişimi ve Eğitimi sertifika programı sonucunda alınan sertifika ile anaokulu ve kreşlerde çocuk bakım elemanı olarak çalışabilirsiniz.
- 380 saatlik okul öncesi sertifikası, Diyanet İşleri Başkanlığına Kur’an Kurslarında ve sübyan mekteplerinde öğretici olarak çalışma imkanı sağlamaktadır.

Ayrıca, 'Online çocuk gelişimi sertifikası nasıl alınır?' ve 'CV de hangi sertifikalar olmalı?' gibi konular da bahsedilmiş.
- Online çocuk gelişimi sertifikası, üniversite işbirliği ile uzaktan eğitim şeklinde alınabilir.
- Bir CV'de olması gereken sertifikalar arasında Proje Yönetimi Yazılımı, Dijital Pazarlama, Liderlik ve Etkili Yöneticilik, İnsan Kaynakları Yönetimi ve Office 365 Programları sertifikaları yer almaktadır.

Son olarak, 'Sertifika kim verebilir?' ve 'CV de kazanımlara ne yazılır?' gibi konulara da değinilmiş.
- Sertifika veren yerler, MEB onaylı veya üniversite onaylı kurumlar olabilir.
- CV'de kazanımlar arasında stresle başa çıkabilme, zor insanlarla iletişim kurabilme, ikna becerisi, analitik düşünme gibi yetkinliklerin yazılması önerilmektedir.

Eğer daha fazla bilgi veya sertifika önerisi istersen ben buradayım!

Geri