AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hangi sehirlerde dikis makinesi ihtiyaci var?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Hangi şehirlerde dikiş makinesi ihtiyacı var?​

Okulların açılmasına sayılı günler kala özellikle İstanbul’da yaşayan İsmek veya halk eğitim kurslarını araştırıp kayıt yaptırma süreci de başlamış oldu… Diğer şehirlerdeki dikiş severler imkanları doğrultusunda eğitim için araştırma içindeler… Tüm bu süreçler devam ederken dikişe ilgi giderek artıyor Tabii dikiş makinesi ihtiyacı da…
Kimdir dikiş makinesi iğnesi?
Bu yazımda sizlere sıklıkla sorulan kumaşın cinsine göre kaç numara iğne yada hangi cins iğne kullanmalıyım? gibi soruların cevabını ayrıntılarıyla açıklamaya çalışacağız Dikiş makinesi iğneleri hakkında yazımı toparlamaya çalışırken daha önce de yararlandığım singerin yıllar önceki kataloğu görselleme açısından faydalı olabileceğini düşündüm..
Çıkış makinesi iğneleri nelerdir?
Dikiş makinesi iğneleri hakkında yazımı toparlamaya çalışırken daha önce de yararlandığım singerin yıllar önceki kataloğu görselleme açısından faydalı olabileceğini düşündüm… Ve hemen ilk görselin üzerinden açıklamaya başlayalım… Öncelikle Singer , iğneleri gruplara ayırmış….

Hangi dikiş iğnesi ile dikebiliriz?​

Penyeler, jarseler, buziler, kanvas gibi pek çok çeşit esneyen kumaşları en rahat jarse iğnesi ile dikebiliriz… Diğer normal dikiş iğnesi ile dikmeye çalışırsak kumaşı deler ,dikmekte zorlanırız… Singer dikiş iğnesi paketinin üzerinde eyer 2045 yazıyorsa bu jarse serisi demektir…

Ne kadar pahalı bir dikiş makinesi var?
Makinenizin markasında 30 – 35 TL olabilir… Bunlara yetişebileceğinizi düşünüyorsanız alabilirsiniz… O yüzden opsiyonel ayak analizinide yapmadan almaya karar vermeyin derim… Bütün bu analizleri araştırmaları yaptıktan sonra alacağınız dikiş makinesinin özelliklerinden bahsetmek istiyorum….
Bir dikiş makinesi alın derim?
Muhakkak esnek dikme özelliği olan bir dikiş makinesi alın derim… O özellik yok ise uzak durun…. Sıradan biraz atlama yapacağım çünkü önem arz etmiyorlar İğne pozisyonları… Bu çok önemli arkadaşlar… Her markanın en düşük modellerinde bu özellik olmuyor… O yüzden ucuz diye hemen almayı düşünmeyin…

Geri