AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hangi Sampuan goz yakmaz?

Editör

Yeni Üye

Hangi Şampuan göz yakmaz?​

Dalin Bebek Şampuanı, bebeğinizin hassas cildine özel olarak geliştirilmiştir. Bebeğinizin saç ve vücut temizliğinde güvenle kullanabilirsiniz. Göz yakmayan formülü ve kolay durulanma özelliği sayesinde banyoda geçirilen zamanın eğlenceli olmasını sağlar. Cildin pH değeri ile uyumludur.

Dalin Şampuan göz yakar mı?​

Dalin Şampuan göz yakar mı?
Dalin’den Göz Yakan Bebek Şampuanı Aşırı derecede göz yakıyor. Doğduğundan beri kullanıyorum böyle bir şikayetim olmamıştı fakat en son aldığım 900 ml göz yakmayan Dalin şampuanı çocuğumu her banyoda ağlatmaya başladı. Ben de kendimde denedim ve gözlerim aşırı derecede yandı.

Hipp şampuan göz yakıyor mu?​

Hipp şampuan göz yakıyor mu?
Güzel kokusu rahatsız etmiyor göz yakmıyor ve benim için en önemlisi çabuk durulanıyor.

Tuzsuz şampuan göz yakar mı?​

Tuzsuz şampuan sayesinde gözleriniz de yanmaz Ayrıca bu şampuan sayesinde gözleriniz yanmaz ve de zarar görmez. Sülfatlı şampuanın gözünüzü kaçması sebebiyle yaşadığınız kızarıklık ve tahriş gibi sorunlar bu şampuan ile ortadan kalkar.

Şampuan neden göz yakar?​

Şampuan neden göz yakar?
Gözlerimiz, yapıları gereği alkali bir maddeyi kaldıramadığından zararlı olabilecek maddeden kurtulmak için sulanmaya başlar. Daha sonrasında ise kan damarları genişler, gözün yüzeyine yaklaşır ve kırmızı renkte görünmelerine neden olur. Gözümüze sabun girdiğinde genellikle bunu yaşarız.

Mustela köpük şampuan göz yakar mı?​

Mustela köpük şampuan göz yakar mı?
Nazik ve yüksek toleranslı formülü, %99 doğal kökenli bileşenler içerir. Bebeğinizin kafasındaki pullanmalara elvada! Yenidoğan köpük şampuanımız bebeğinizin kafa derisini nazikçe temizler ve saç pullanmalarını ortadan kaldırmaya yardımcı olur. Pullanmaların tekrarlama olasılığını azaltır ve göz yakmaz.
Mustela egzama yapar mı?​
Mustela Şampuan Egzama Yapıyor Bebeğimin cildini kızarttı ve kupkuru yaptı. Kafasında kepek gibi döküntüler oldu. İhtimal vermemiştim Mustela’ya güvendiğimden ama kullanmaya başlayınca kurudu saç derisi.

Dalin Bebek Şampuanı, bebeğinizin hassas cildine uygun olarak geliştirilmiş bir üründür ve göz yakmayan formülü sayesinde güvenle kullanabilirsiniz. Cildin pH değeri ile uyumlu olması da önemli bir avantajdır.

Dalin Şampuanın bazı kullanıcılar tarafından göz yakma problemi yaşandığı ancak Hipp şampuanın göz yakmadığı belirtilmiştir. Tuzsuz şampuanlar da genellikle göz yakmayan özelliklere sahiptir ve gözlerinizin korunmasına yardımcı olabilirler.

Şampuanların gözleri yakma sebebi genellikle içerdikleri bazı kimyasal maddeler olabilir. Gözlerin alkali maddelere karşı hassas yapısı, bu tür maddelerle temas ettiğinde sulanmaya başlaması ve kırmızı renkli olması gibi tepkiler verebilir. İçerikler incelenerek bu maddelerin ne olduğu ve gözler üzerindeki etkileri hakkında daha detaylı bilgi edinilebilir.

Mustela köpük şampuanın göz yakmadığı belirtilmiş ancak aynı markanın egzama yapabildiğine dair bazı olumsuz deneyimler paylaşılmış. Özellikle bebeğinizin hassas cildi varsa, ürünlerin içeriklerini incelemek ve doktor önerisi almak önemlidir. Bebeklerde egzama gibi cilt sorunları için uygun ürünler seçmek ve dikkatlice kullanmak gerekebilir.

Geri