AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Hangi Office Sürümleri Windows 8 İle Çalışır?

theking

Yeni Üye
Hangi Office sürümleri Windows 8 ile çalışır? Office 2013 ve Office 2016 desteklenmektedir. Kullanıcılar Office sürümleri arasında seçim yapabilir. Windows 8 işletim sistemi için uyumlu olan Office sürümleri, kullanıcılara işlerini daha verimli bir şekilde yapma imkanı sunar. Office 2013 ve Office 2016 Windows 8 ile sorunsuz bir şekilde entegre olur. Bu sayede kullanıcılar, Word, Excel ve PowerPoint gibi Office programlarını Windows 8 üzerinde kullanabilir. Hangi Office sürümünü seçerlerse seçsinler, Windows 8 kullanıcıları Office deneyimlerini en iyi şekilde yaşayabilir.
İçindekiler

Hangi Office Sürümleri Windows 8 İle Çalışır?​

Office uygulamaları, Windows 8 işletim sistemiyle uyumlu olarak çalışabilen çeşitli sürümlere sahiptir. Bu sürümler, kullanıcıların farklı ihtiyaçlarına ve tercihlerine yönelik olarak tasarlanmıştır.
Microsoft Office 2013: Windows 8 ile tam uyumlu olan Office 2013, Word, Excel, PowerPoint, Outlook ve diğer birçok uygulamayı içerir. Bu sürüm, Windows 8’in modern arayüzüyle sorunsuz bir şekilde entegre olur.
Microsoft Office 2016: Windows 8.1 ile uyumlu olan Office 2016, en son özelliklere sahip Word, Excel, PowerPoint, Outlook gibi uygulamaları içerir. Bu sürüm, Windows 8 ile de uyumlu çalışır.
Microsoft Office 2019: Office 2019, Windows 8.1 veya daha yeni bir sürüm gerektirir. Bu sürüm, en son özelliklere sahip Office uygulamalarını içerir ve Windows 8 ile uyumlu olarak çalışabilir.
Microsoft 365: Microsoft 365, bulut tabanlı bir hizmettir ve Windows 8 ile tam uyumlu çalışabilir. Bu hizmet, Office uygulamalarının yanı sıra OneDrive bulut depolama alanı, Outlook e-posta hizmeti ve diğer birçok özelliği içerir.
Windows 8 kullanıcıları Office sürümleri arasından seçim yaparken, işletim sistemiyle uyumlu olan bir sürümü tercih etmelidir. Bu, uygulamaların sorunsuz bir şekilde çalışmasını sağlar ve kullanıcılara en iyi deneyimi sunar.
Özetle, Office sürümleri arasında Office 2013, Office 2016, Office 2019 ve Microsoft 365 Windows 8 ile uyumlu olarak çalışabilir. Kullanıcılar, ihtiyaçlarına ve tercihlerine en uygun olan sürümü seçebilir ve Windows 8 işletim sistemiyle sorunsuz bir şekilde kullanabilirler.

Hangi Office Sürümleri Windows 8 İle Çalışır?​

Hangi Office Sürümleri Windows 8 ile çalışır?
Office 2013 ve Office 2016 Windows 8 ile uyumludur.
Office 2010 Windows 8 ile uyumlu değildir.
Windows 8.1 işletim sistemi Office 365 ile kullanılabilir.
Windows 8 için Office 2007 desteği sona ermiştir.

Office 2019 Windows 8 ile uyumlu değildir.
Windows 8 üzerinde Office 2010 çalıştırmak için güncelleme yapılabilir.
Office 365 Windows 8 ile sorunsuz bir şekilde çalışır.
Windows 8.1 kullanıcıları Office 2013 veya Office 2016 kullanabilir.
Windows 8 ile Office 2003 uyumlu değildir.

Geri