AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hangi muhendis silah yapar?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Hangi mühendis silah yapar?​

silahin tasarimindan uretiminden ve kalitesinden sorumlu bakan. endüstri mühendisliğidir.
Silah mühendisliği hangi üniversitelerde var?
Makine Mühendisliği Bölümü (4 Yıllık)
Silah tasarımı için hangi bölüm?
Silah Sanayi Teknikerliği mezunları Üretim yapılması planlanan silahın tasarımını yapar ve silaha ait özellikleri belirlemekten sorumludur.

Mühendislik 2 öğretim var mı?​

Yüksek Öğretim Kurumunun üniversitelere yönelik uygulamaları devam ediyor. YÖK daha önce Hukuk ve Mühendislik bölümleri için taban puan belirlemiş ve belli puanı aşamayan öğrencilerin bu bölümlere başvuru yapamayacağını belirtmişti.
Makine mühendisliği nerelerde iş bulabilir?
Çalışma alanları: Makine mühendisleri fabrikalarda, şantiyelerde, mühendislik ofislerinde, evlerinde veya kendi iş yerlerini kurarak çalışabilirler. Fakat genellikle iş istihdamları fabrikalarda ve özel sektördedir. Genellikle demirle, yağla uğraşırlar ve gürültülü ortamlarda çalışırlar.
Silah tasarımını kim yapar?
Silah Sanayi Teknikerliği mezunları Üretim yapılması planlanan silahın tasarımını yapar ve silaha ait özellikleri belirlemekten sorumludur. Üretim maliyet hesaplaması yapmak ve üretilmiş ürünlerin sağlamlığını test etmek önemli sorumlulukları arasındadır.
2022 Silah Sanayi Teknikeri Maaşları Silah Sanayi Teknikeri maaşı ortalama aylık 4626,5 _TL’dir. En düşük Silah Sanayi Teknikeri maaşı 4253 _TL, En yüksek ise 5000 _TL’dir.

Geri