AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Hangi markette bulgur ucuz?

Editör

Yeni Üye

Hangi markette bulgur ucuz?​

Torku Pilavlık Bulgur 1 Kg. 15,65 TL.

Pilavlık bulgur kac TL?​

Seçenekler: 1 kg20,94 TL/kg. 2.5 kg14,90 TL/kg.
Bim’de bulgur fiyatı ne kadar?​
BİM Saban Pilavlık Bulgur fiyatı şuan güncel olarak 9.75 TL dir. Fiyatın değişim tarihi 05.01.2022, değişmeden önceki fiyatıda TL dir.

Duru Bulgur hangi marketlerde var?​

Duru Bulgur hangi marketlerde var?
Duru Bulgur İri Pilavlık 1000 G – A101.

1 kilo pilavlık bulgur ne kadar?​

1 kilo pilavlık bulgur ne kadar?
Seçenekler: 1 kg13,43 TL/kg.

25 kilo bulgurun fiyatı ne kadar?​

25 kg14,72 TL/kg.

1 kg ince bulgur ne kadar?​

Seçenekler: 1 kg20,94 TL/kg. 2.5 kg16,16 TL/kg.
Duru Bakliyat nerede satılır?​
Getir.

Duru Bakliyat nerede?​

Duru Bakliyat nerede?
Türkiye’de bulguru tekrar sofralara kazandırmayı ve Dünya’da bulguru mutfaklara sokmayı hedefleyen tek firma olan Duru Bulgur Gıda San. ve Tic. A.Ş. merkezi Karaman’da olan Türkiye’nin lider gıda firmalarındandır.

10 kilo bulgur ne kadar?​

10 kilo bulgur ne kadar?
Seçenekler: 5 kg15,80 TL/kg. 10 kg11,20 TL/kg.

En iyi Bulgur markası hangisi?​

Duru Bulgur 80 yılı aşkın süredir üretim yapan Duru, taş değirmen lezzetiyle en iyi bulgur markası olmayı başarıyor. Duru, 15 farklı bulgur çeşidiyle de rakiplerinin bir hayli ötesinde. Tel şehriyeli bulgur, esmer bulgur, pilavlık bulgur, kepekli bulgur vb. birçok seçeneğe sahip.

1 kg köftelik bulgur kaç TL?​

Seçenekler: 1 kg20,10 TL/kg. 2.5 kg16,16 TL/kg.
En iyi köftelik bulgur hangisi?​
İpek Bulgur Mardin’de üretim yapan İpek, en iyi bulgur markası arayışında olanlar için en iyi seçeneklerden biridir. Ben, son zamanlarda özellikle içli köfte gibi yemeklerde İpek’in Sefer Kitel bulgurunu kullanıyorum ve son derece memnun olduğumu söylemeliyim.

Duru bakliyat markası kime ait?​

Duru bakliyat markası kime ait?
Şirketimizin Kurucusu Ziya Duru, 1935 yılında kardeşi İhsan Duru ile birlikte Karaman Züğürtler Yaylasında bulgur imalatına başlar. İlk başlarda askeriyenin bulgur ihtiyacını karşılamak üzere üretim yapılır.

Torku Pilavlık Bulgur'un kilogram fiyatı 15,65 TL iken, BİM'de Saban Pilavlık Bulgur'un fiyatı 9,75 TL olarak belirtilmiş. Diğer markaların fiyatları da verilmiş ancak en ucuz bulgurun nerede bulunabileceği konusu eksik. Hangi markette bulgur ucuz sorusuna yanıt vermek adına verilen bilgiler arasında en düşük fiyat BİM'de yer alan Saban Pilavlık Bulgur'a ait. Dolayısıyla, BİM marketinde bulgur daha ucuz olarak gözükmektedir.

Duru Bulgur'un A101 mağazalarında bulunduğu belirtilmiştir. 25 kilogram bulgurun kilogram fiyatı 14,72 TL iken, 10 kilogram bulgurun kilogram fiyatı ise 11,20 TL olarak verilmiş.

En iyi bulgur markası sorusuna verilen cevapta Duru Bulgur öne çıkmaktadır. Duru, uzun yıllara dayanan tecrübesi ve geniş ürün çeşitliliği ile dikkat çekmektedir. Ayrıca, köftelik bulgur fiyatları da verilmiş olup, İpek markasının köftelik bulguru önerilmektedir.

Duru Bakliyat markasının kurucusu Ziya Duru ve İhsan Duru kardeşler olduğu bilgisi paylaşılmış. Şirketin kökeni ve bulgur üretimine başlama hikayesi anlatılmış.

Sonuç olarak, hangi markette bulgurun daha ucuz olduğunu belirlemek için BİM'in fiyat avantajına sahip olduğunu söyleyebiliriz. En iyi bulgur markası olarak Duru ön plana çıkarken, İpek markasının köftelik bulguru da beğeni almaktadır.

Geri