- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
Hangi marka basketbol topu almalıyım?
Nike; spor ekipmanları ve giyimi konusunda dünya çapında kalitesini kanıtlamış popüler bir marka. Markanın Nike Baller 8P modeli iç ve dış mekanlarda kullanıma uygun şekilde tasarlanmış. Yüksek kaliteli kauçuk yapısı ile sürtünme ve darbelere karşı son derece dayanıklı.Profesyonel basketbol topu kaç numara olmalı?
14 yaşını dolduran ve aynı zamanda profesyonel bir şekilde basket oynayan erkekler için basketbol topu 7 numara en uygun olan modeller arasında yer alır. 7 numaraya ait olan toplarda genel olarak ağırlık 566 ile 650 gram arasında değişir. Çevre genişliği ise 75 ile 78 cm arasında değişebilir.Dominate ele daha iyi oturuyo ve yumuşak tf150 baya sert (ama daha uzun süre dayanıyo o ayrı) ben dominate oynarken daha rahat oynuyorum, dominatenin renk çeşitleri de var. Dominate e bakma fırsatım oldu. Ele iyi oturuyor hoş top ama yıpranmaya müsait. Yeni olduğu halde dişleri erimiş gibi.
5 numara basketbol topu kaç yaş için?
5 Numara Basketbol Topları : Uluslararası Basketbol Federasyonu FIBA nın belirlediği standartlara göre 11 yaşından küçük kız ve erkek sporcuların kullanabileceği top büyüklüğüdür. 5 numarası basketbol toplarının çevresi 69,5-70,5 cmdir.
Hangi basketbol topu?
13 yaşından büyük erkeklerin kullanımı için tasarlanan 7 numara basketbol topu, erkek profesyonel basketbol topu olarak kabul edilir. FIBA tarafından belirlenen standartlara göre bu basketbol topunun ölçüleri 567-650 gr arasında ağırlığa ve 75-78 cm çevre genişliğine sahip olacak şekilde üretilmelidir.