AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hangi kopek mamasi markalarinda Mama aliyorum?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Hangi köpek maması markalarında Mama alıyorum?​

Aşağıdaki sitede önerilen köpek maması markalarını bulabilirsin hemen altına da onerılmeyen kopek maması markaları lınkını koyuyorum. Ben kendi köpeğime Orijen ve Acana marka mama alıyorum ve çok memnunum. Genelde 5-6 ay kuru 6-7 ay ise barf uyguluyorum. Süresiz olarak uzaklaştırıldı. Süresiz olarak uzaklaştırıldı.

Com’da satın almak istediğiniz en uygun köpek maması ürünleridir?​

Önerdiğimiz köpek maması ürünlerini güvenilir ve uygun fiyata almak isterseniz sitemize özel ekstra %6 indirim kodu olan KBESLENME ile buraya tıklayarak petlebi.com’dan daha ucuza satın alabilirsiniz. Eryx marka mama hakkinda ne dusunuyorsunuz?
Önerilmeyen köpek maması markalarını yayınladığımda her bir marka için ayrı ayrı inceleme yazma vaktim olmadığından ve hemen hemen hepsinin önerilmeme sebebleri aynı olduğundan (yüksek tahıl, kalitesiz içerik, kimyasal ve zararlı maddeler v.s) markalaı liste halinde yazmayı uygun görmüştüm.
Piyasada yüzlerce köpek maması markası var?
Piyasada yüzlerce köpek maması markası var. Çoğu firma piyasaya birden fazla köpek markası çıkarıyor. Bunların nedenleri en başta ekonomik sınıf, orta sınıf ve üst sınıf olarak nitelendirebiliriz. Üst sınıf markalar oldukça pahalı olmakla birlikte ekonomik sınıf markalar ise ucuzdur.
Yavru Köpeğim 20 kg?
yardımcı olabilir misiniz? Hocam benim benim köpeğim 20 kg ben vermiyorum aylık 150-200 TL. Yavru iken daha çok yer ilerde çok daha az yiyecek. Mama işine fayda/zarar olarak bakmalısın. Her mama her köpeğe yaramıyor zaten. Beslenmesi ne kadar düzgün olursa uzun yıllar sağlıklı yaşar.

Irk mamasını kullanan bir köpeğim var?​

yorkshire terrier için royal canin ırk mamasını tüketiyoruz. bir zararını görmedik. kapının önündeki 3 sokak köpeği ile birlikte farklı ırklardan toplamda 8 köpek besleyen biri olarak öneride bulunmak istediğim konu. piyasadaki tüm mamaları denemiş biri olarak pedigree ‘ nin tavuklu sebzeli vital protection’ını gönül rahatlığı ile önerebilirim.

Peki, köpeğine zarar verecek bir köpek maması var?​

Köpek mamalarında da aynı mantık var. Siz köpeğinize kalitesiz bir köpek maması verdiğinizde onu ishal yapmıyor olabilir ancak içten içe zararı dokunuyor uzun vadede. Bu yüzden önerdiğimiz markalar daha sağlıklı ve herkese onlara yönelmelerini tavsiye ediyoruz.
Köpek maması önerip, önermemek için her birinin incelemesini yayınlarız ancak bazı markalar var ki ne içeriği hakkında bilgi verirler ne de analiz değerleri hakkında bir bilgi verirler. Bu durumda ise biz bu mamalar hakkında inceleme yapmak için ithalatçı ya da imalatçı firmayla iletişime geçer ve daha fazla ayrıntılı bilgi isteriz.

Geri