- Konu Yazar
Hangi işletim sistemlerini kullanıyorsunuz?
Ülkemizde en çok kullanılan işletim sistemi Android olurken, ikinci sırada Windows geliyor. Üçüncü sırada iOS ve dördüncü sırada ise OSX sürümleri var. Android işletim sistemi %50.15, Windows %33.94, iOS %12.82, OSX %1.23 kullanım oranına sahip. :: Hangi işletim sistemlerini kullanıyorsunuz?Microsoft’un en iyi işletim sistemi Windows 10?
Microsoft’un en güncel işletim sistemi Windows 10, %43.54 kullanım oranına sahip. bilgisayar için en iyi işletim sistemi hayla windows 7 olarak kalıyor bunu bir programcı olarak söylüyorum. Cevapla. Pepee dedi ki: 2 yıl önce, eklendi . Benim çizim işlerine ve teknolojiye merakım var, windowsdan yanayım.Microsoft’un en güncel işletim sistemi Windows 10?
Microsoft’un en güncel işletim sistemi Windows 10?Bilgisayar dünyasında ise Windows 10 üstünlüğü dikkat çekiyor. Microsoft’un en güncel işletim sistemi Windows 10, %43.54 kullanım oranına sahip. Bu oranın yükselmesinde ücretsiz yükseltme fırsatlarının payı oldukça büyük. İkinci sırada ise Windows 7 işletim sistemi yer alıyor.
Hangi cihazlarda en çok kullanılan işletim sistemi?
Ülkemizde en çok kullanılan işletim sistemi Android olurken, ikinci sırada Windows geliyor. Üçüncü sırada iOS ve dördüncü sırada ise OSX sürümleri var. Android işletim sistemi %50.15, Windows %33.94, iOS %12.82, OSX %1.23 kullanım oranına sahip.Hangi işletim sistemimde MacOS kullanıyorum?
Oyun harici tüm işlerimde Macos kullanıyorum. Çok stabil olması, güvenli olması sebebiyle Macos Oyun harici her işte tercih ettiğim işletim sistemi. ubuntu 18.04 ve windoz 10 kullaniyorum dual boot olarak.Hangi sürümlerde en çok kullanılan işletim sistemi?
Hangi sürümlerde en çok kullanılan işletim sistemi?Türkiye’de ise dünya genelindeki sıralama farklı yüzdelik dilimlerle devam ediyor. Ülkemizde en çok kullanılan işletim sistemi Android olurken, ikinci sırada Windows geliyor. Üçüncü sırada iOS ve dördüncü sırada ise OSX sürümleri var. Android işletim sistemi %50.15, Windows %33.94, iOS %12.82, OSX %1.23 kullanım oranına sahip.
Dünyada en çok kullanılan işletim sistemi hangisi? Dünyada en çok kullanılan işletim sistemi ise Android oldu. Android işletim sistemi dünya genelinde %40.24 kullanım oranıyla dikkat çekiyor. İkinci sırada ise Windows yer almakta. %36.58 kullanım oranıyla ikinci sırada yer alan Windows’un hemen arkasından ise %13.08 ile iOS geliyor.