Hangi Hybrid araba alinir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

Hangi Hybrid araba alınır?​

En İyi Hibrit Otomobiller Listesi – Top 10

Hibrit sistem ne demek?​

Hibrit modelde yüz yüze ve uzaktan eğitim bir arada veriliyor. Haftalık 40 saat olan ders saatleri düşürülüyor. Sınıflar ikiye bölünecek ve öğrenciler günlere ayrılarak ders alacak. Bu şu demek; bir grup Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günü okula gidecek, diğer grup ise Salı, Perşembe ve Cumartesi günleri okula gidecek.
Benzinli ve elektrik motorunu aynı anda sisteminden barındıran hibrit araçlar her iki güç kaynağında farklı yakıt çeşidini kullanmaktadırlar. Benzinli motorun kullanmış olduğu yakıtlar yeni nesil bu araçlarda Euro 5 veya Euro 6 kalitesine sahip sıvı benzin yakıtı kullanılmaktadır.
Hibrit araba alırken nelere dikkat edilmeli?
2. El Hibrit Otomobil Alırken Nelere Dikkat Edilmeli
Toyota Corolla Hybrid ne kadar yakar?
Yakıt tipi benzin olan Toyota Corolla Hybrit’in yakıt deposunun hacmi 43 litredir. 100 km’de şehir içi 3.3 litre, şehir dışı 3.6 litre yakar.Birleşik yakıt tüketimi ise 100 km’de 3.5 litredir.

Eğitimde hibrit sistem ne demek?​

Hibrit eğitim, karma öğrenme, karışık öğrenme olarak da bilinen harmanlanmış öğrenme en sade tanımıyla eğitimin ‘yüz yüze’ ve ‘online’ olarak karma şeklinde yapılmasıdır.

Hibrit eğitim nasıl olur?​

Hibrit eğitimde her gün okula gitme zorunluluğu yoktur. Mesela matematik, Türkçe, Fen gibi temel dersler okulda, yüz yüze verilecek. Coğrafya, beden eğitimi, tarih, hayat bilgisi, sanat gibi dersler ise uzaktan eğitim olacak.
Hibrit aküsünü, elektrikli araçlar gibi harici bir kaynaktan şarj etmenize gerek yoktur. Araç, her frenlemede, sahip olduğu “Rejeneratif (Üretken) Frenleme Sistemi” sayesinde elektrik üretir. Yani diğer bir deyişle araç kendi kendini şarj eder.

Geri