Hangi hukumet seni koruyor?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

Hangi hükümet seni koruyor?​

kim koruyor hangi hükumet o, hangi hükumet seni koruyor! kim?? herkesten hesabını sorarım. kimse bana bu konuda konuşamaz. dört dörtlük yaşayan, bu memlekette çalışıp, köpek gibi çalışıp kraliçe gibi yaşamaya çalışan, evladını ailesini en iyi derecede yaşatmaya çalışan, aslan gibi vergisini veren, yardımlarını yapan.

Hangi devlet Seda Sayan?​

Seda Sayan kime ayar verdi?
Ben çocuğumun doğumundan sonra yemin ediyorum disipline girmiş bir kadın olarak, sen kimsin beni yargılıyorsun? sen kimsin? sana bir tavsiyem, yazık o git kızına sahip çık önce.

Seda Sayan kime Kolpaci dedi?​

Ben bu işin tam da göbeğinde büyümüş bir kadınım, kolpacı. Bunları sen anca sessiz naif insanlara yaparsın. Sen kimsin ya kolpacı!” dedi. Ünlü şarkıcının bu sözleri, Seren Serengil’e gönderme olarak yorumlandı.

Seda Sayan kaç yaşında?​

59 yaşında (30 Aralık 1962)Seda Sayan / Yaş
Seda Sayan şu anda kiminle evli?
Seda Sayan, TV programında solistlik yapan Çağlar Ökten’den 14 Şubat’ta evlenme teklifi aldığı ve ‘evet’ yanıtını verdiği iddiasını dünkü yayında doğruladı. Yedinci kez nikâh masasına oturmaya hazırlanan sanatçı, evlilik tarihini de açıkladı. Ünlü sanatçı Seda Sayan yedinci kez nikah masasına oturuyor.
“Cenk Koray Ekran Ödülleri” gecesine Erol Köse ile Seda Sayan’ın kavgası damgasını vurdu. Erol Köse’nin iddiasına göre, masasına yaklaşan Seda Sayan, “Çıplak fotoğraflarımı yayınladın, rezil oldum” diyerek Köse’ye saldırdı. Tartışma daha sonra Twitter’dan devam etti.
Sayan, ilk defa eşiyle annesine laf söylediği için boşandığını açıkladı ve kimsenin annesine laf söyleyemeyeceğini belirtti.
Seda Sayan Serene ne dedi?
Ben bu işin tam da göbeğinde büyümüş bir kadınım kolpacı. Bunları sen anca sessiz naif insanlara yaparsın. Sen kimsin ya kolpacı!” ifadelerini kullandı. Sayan’ın bu sözlerinin Serengil’e gönderme olduğu iddia edildi.

Seda Sayan Seren Serengil e ne cevap verdi?​

Serengil’in bu sözleri karşısında sakinliğini daha fazla koruyamayan Seda Sayan, bugünkü programında canlı yayında cevap verdi: “Hastam mısın sen? Sen kimsin oğlum? Nerede yaşıyorsun neresi burası?

Seda Sayanın nişanlısı kaç yaşında?​

Çağlar Ökten, 21 Haziran 1987 tarihinde Mersin’in Tarsus ilçesinde dünyaya geldi. Babası elektrik teknisyeni, annesi ev hanımı olan Ökten, küçük yaşlardan itibaren müzik ile iç içe yaşadı.
Seda Sayan kaç tane kocası var?
Şarkıcının Rıdvan Kılıç, Soner Yapcacık, Tuncay Kıratlı ve Gökhan Şükür’le evlilikleri bir yılda bitti. Onur Şan’la iki yıl evli kalan şarkıcının sadece Sinan Engin’le evliliği beş yıl sürdü.”

Mahsun aldattı mı?​

Mahsun Kırmızıgül ile eşi Ece Binay boşandı Ece Binay ilk kez konuştu! Aldattığı görüntüler ifşa olunca 6 yıllık evlilik 15 dakikada bitti.

Erol Köse Seda Sayan için ne dedi?​

Erol Köse, Twitter’da olayı şöyle anlattı: “Ödül töreninde Seda Sayan masama geldi. “Çıplak fotoğraflarımı yayınladın, rezil oldum bittim” dedi ve üstüme saldırdı. Seda koluma çanta vurdu sustum, ya sabır çektim.
Seda Sayan kime sinirlendi?
İstanbul’da Günay Restaurant’ta düzenlenen ‘Cenk Koray Ekran Ödülleri’ gecesi kavgayla bitti. Geceye ilk olarak Erol Köse geldi. Seda Sayan, Köse’nin orada olduğunu öğrenince yanına gitti.
Merhum sanatçı Cenk Koray’ı anma gecesinde Erol Köse ve Seda Sayan arasındaki kavganın ardından her iki taraftan gelen açıklamalarla “seviyeli” polemik sürüyor…
Müge Anlı’nın soğuk duruşu üzerine sinirlenen Seda Sayan şarkısını söyleyip sahneden ayrıldı. Çıkışta gazetecilerin bulunduğu yerde Müge Anlı’yı gören Sayan, ‘Ayol eğilip de bir öpmüyorsun bile öküz gibisin öküz, insan bir öper’ dedi.
Ajlan Köse Kimdir?
erol köse’nin eşi, çocuklarının annesidir.

Geri