Hangi dua gideni geri getirir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

Hangi dua gideni geri getirir?​

Bizim gönüllerimizi de birbirine çevir ya Rabbim. Ve min ayatihı en haleka leküm min enfüsiküm ezvacel li teskünu ileyha ve ceale beyneküm meveddetev ve rahmeh inne fı zalike le ayatil li kavmiy yetefekkerun. Bismillahirrahmanirrahim. El hamdü lillahi rabbil alemin.

Evden giden eş nasıl geri gelir?​

Hasbiyallahu lâ ilâhe illâ Hû, aleyhi tevekkeltu ve Huve rabbül arşıl azîm. 1 adet Fatiha 3 İhlas ve yukarıda yer alan hasbiyallahu duası 7 gün boyunca 7’şer defa sabah ve akşam okunur. Bu yedi günün sonunda veya yedi gün dolmadan kadın evine geri döner.
Kopek kimi asiq etme duası?
Bismillâhirrahmânirrahîm. Ev kesayyibin minessemâi fîhî zulümatün ver’dün “sevdiğiniz kişinin adı” ve “Senin Adın” berkun yecalune esabiahüm iî azanihim minis-savaiki haze-rel mevt. Kezalike yasubbu bissavaiku min re’si filan ibni fîlane vallahü muhitun bil kâfirin.
Eşi eve bağlamak için ne yapmalı?
Kocayı kendine bağlamanın yolları İçinde hangi davranışlar var?
- Kocanı kendine bağlamak için, öncelikli olarak kendine bakmalı ve bakımlı olmalısın.
- Saçlarını kocanın beğendiği gibi yapmalı, makyajını kocanın sevdiği gibi yapmalısın.
- Samimi ve sıcak olmalısın.
- Ev bakımlı ve düzenli tutmalısın.

Dön Gel duası Nedir?​

Çevirgel duası, halk arasında “döngel duası” olarak bilinir. Daha ziyade giden kişinin geri dönmesi, terk edilen kişiye âşık olması için okunur. Giden kişinin geri dönmesi dışında kaybolan eşyanın bulunması ve istenilen kişinin aşık edilerek, kişiye bağlanması olarak da okunuyor.

Kocayı eve bağlamak için hangi dua okunur?​

Allah’ın isimleri arasında yer alan Ya Vedûd ismi, sevgi ve muhabbet temsil etmektedir. Bu nedenle eşler arasında sevgi ve muhabbetin arttırılması için de önemli bir anlam ifade etmektedir. Kocayı kendine bağlamak için eşin 99 kere kalpten Ya Vedûd şeklinde okuması gerekmektedir.
Ya Habib esması ne için okunur?
‏‎Arş-ı Âlâ‎‏ Burada yeniden gözlerini kapatmalı ve Allah’ın sonsuz merhametini tefekkür etmeye çalışarak 21 defa Ya Habib esmaül hüsnasını okumalısınız. 21 defa Ya Habib esmasının okurken, bu esmanın, sevginin ve muhabbetin temeli ve kaynağı olduğunu aklınıza getirmelisiniz.
Sevdiğim kadini kendime Kole etmek için hangi duayi yapmaliyim?
Bir kişi kendine köle etmek onu kendine aşık etmek ve bağlamak için çok etkili bir uygulama olan köle etme duası ile kişi nerde olursa olsun onu bağlayabilirsiniz. Bismillâhirrahmânirrahîm. Abese ve tevellâ. Yâ leyte beyni ve beyııeke bu’del meş-rikiyyeti.
Yaratmış olduğun nimetlerin hatırı için kocamı kendime bağlamak adına sana müracaat ediyorum Rabbim, beni bir hiçken yoktan var edip nimetlerin içerisinde bulunduran yüceliğinin ve hikmetinin hatırı için kocamın kalbinde muhabbetin yanıp tutuşmasını, kalbinin benim için atıp durmasını ve onun varlığının bana adanmasını …

Geri