AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hangi derslerden muaf olunur lise?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Hangi derslerden muaf olunur lise?​

Açık Lisede bir dersten muaf olabilmeniz için o dersten 3 defa başarısız olmanız gerekmektedir. Örneğin matematik dersinden başarısız olduğunuzda o dersi seçme zorunluluğunuz ortadan kalkmaktadır.

Muafiyet başvuruları ne zaman yapılır?​

Kayıt yaptıracak adaylar sadece ilgili kayıt tarihleri arasında Çevrimiçi (Online) Başvuru sırasında muafiyet başvurusunda bulunabilecektir. Muafiyet başvurusu, sadece bir kez olmak üzere kayıt tarihleri arasında yapılmakta olup ilan edilen tarihlerden sonraki muafiyet talepleri kabul edilmeyecektir.
Ikinci üniversite kapsamında ders muafiyeti nasıl yapılır?
Muafiyet başvuruları, kayıt işlemi yapıldıktan sonra kayıt tarihleri arasında http://aof.anadolu.edu.tr adresi Öğrenci Otomasyonu bağlantısı Öğrenci Bilgi Sistemi Sayfası üzerinden yapılacaktır.
2021-2022 Aöf muafiyet başvurusu ne zaman yapılır?
2021-2022 öğretim yılında YKS İkinci Ek Yerleştirme kapsamında kayıt yaptıran öğrenciler, Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I-II, Türk Dili I-II ve Yabancı Dil I-II ders/dersleri için http://aof.anadolu.edu.tr adresi Öğrenci Otomasyonu Muafiyet Başvuru paneli üzerinden 1-2 Kasım 2021 tarihleri arasında muafiyet …

AÖF Muafiyet Başvurusu Ne Zaman Yapılır 2021?​

Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerine 2021-2022 öğretim yılında kayıt yaptıran öğrenciler, Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I – II, Türk Dili I – II ve Yabancı Dil I – II ders/dersleri için yaptığı muafiyet başvurusunda yüklediği belgesi ve/veya talep ettiği bir dersin muafiyeti kabul edilmemişse; daha önce …

Ikinci Üniversite kayıt kapsamında ders muafiyeti var mı?​

Sınavsız 2. Üniversite başvurusunu mezun olarak yapanlar, “Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi”, “Türk Dili” ve “Yabancı Dil” derslerinden doğrudan muaf sayılacaklardır. Bunların dışındaki dersler için muafiyet talebinde bulunulamayacaktır.

Geri