- Konu Yazar
Hangi cilde hangi allık?
Eğer cildiniz çok beyazsa, içerisinde kahverengi tonları barındırmayan pembe allıkları tercih etmelisiniz. Açık tenliyseniz, cildinizin alt tonuna göre sıcak ya da soğuk tonda pembeleri tercih edebilirsiniz. Buğday tenliyseniz, kahve alt tonlu pembe allıkları tercih edebilirsiniz.Toz allık hangi cilt tipi için uygundur?
Karma ciltler için toz allık Eğer normal ama yağlıya yakın bir cildiniz varsa pudra yapılı >allıklar sizin için biçilmiş kaftan. Toz allıklar sizin cildinizde krem allığa göre çok daha kalıcı ve canlı duracaktır.Fondoten sürmeden allık sürülür mü?
Fondoten sürmeden allık sürülür mü?Surulur tabii. Benim sorunlu bir cildim var ve normalde her gun ise giderken fondoten suruyorum ama haftasonu cildim biraz dinlensin istedigim zamanlarda nemlendiricimi surdukten sonra rimel, ruj ve yuzum hayalet gibi gorunmesin diye yanaklarima krem allik surup cikiyorum.
Allık kimlere yakışır?
Allık kimlere yakışır?Genel olarak tüm allık tonları, buğday tenlilere çok yakışıyor. Özellikle eğer sıcak alt tonlu buğday tenin varsa şeftali tonlarını kullanmanı tavsiye ederiz. Soğuk cilt alt tonuna sahipsen de pembe allıkları kullanabilirsin.
Allık seçerken nelere dikkat etmeli?
Peki, allık seçerken nelere dikkat etmeli? – Allık almadan önce yapmanız gereken ilk şey saçlarınız ve ten renginiz ile uyumlu olmasıdır. Eğer ten renginiz buğday veya esmer ise şeftali tonlarında, beyaz tenliyse pembe tonlarında bir allık seçmelisiniz. – Gece ve gündüz kullanacağınız allık da farklı olmalıdır.Blusher nereye sürülür?
Yumuşak ve geniş bir makyaj fırçası kullanarak,yüzüne sıcak bir dokunuş sağlayabilirsin. En doğal görünümü elde etmek için yüzüne ışığın düştüğü bölgelere kullanman gerekir. Yani alnına, elmacık kemiklerinin üzerine ve çene çizgine uygulayabilirsin.Aydınlatıcı ve Haylaytır aynı şey mi?
Aydınlatıcı ve Haylaytır aynı şey mi?Aydınlatıcı ya da bir diğer adıyla highlighter, son yılların en çok kullanılan makyaj ürünleri arasında ilk sırada.