AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hangi cikolata firmasi satislari durdurdu?

Editör

Yeni Üye

Hangi çikolata firması satışları durdurdu?​

Son dakika… Pelit Çikolata, yaptığı açıklamayla birlikte döviz kurundaki hareketlilik ve ham madde sıkıntısı sebebiyle satışını durdurduğunu açıkladı. Dün içinde dolar kurunun 13.50’yi görmesi ham madde temini yapmak zorunda olan firmaları zor durumda bıraktı.

PELİT çikolata battı mı?​

Sosyal medya ve WhatsApp gruplarında yazışmalarda yer alan PELİT şirketlerine ait üretim, satış ve sevkiyatların durdurulduğuna dair yazı gerçeği yansıtmamaktadır. Tüm üretim, satış ve sevkiyatımız önceden olduğu şekilde kesintisiz olarak devam etmektedir.”
Hangi pastane üretimi durdurdu?​
Yılların çikolata firması Pelit’in dolar kuru nedeniyle üretimi durdurma kararı aldığı açıklanmıştı. Pelit Çikolata’dan yeni açıklamalar geldi. Dolar kuru 23 Kasım Salı sabahından itibaren piyasaların kapandığı saate kadar rekor üstüne rekor kırdı.

Pelit Pastanesi kapandı mı?​

Pelit Pastanesi kapandı mı?
Instagram’dan yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: Tüm üretim, satış ve sevkiyatımız önceden olduğu şekilde kesintisiz olarak devam etmektedir.” CHP’ye yakınlığıyla bilinen medya organlarının ”Pelit Pastanesi satış ve sevkiyatı durdurdu” iddiaları bu açıklamayla birlikte boşa çıktı.

Hangi çikolata fabrikası üretimi durdurdu?​

Hangi çikolata fabrikası üretimi durdurdu?
Ücretsiz izne çıkarılan işçiler ise eylemde. Antep’in Başpınar Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan ve 24 yıllık geçmişe sahip olan Zümrüt Çikolata Gıda Sanayi, işçilerini ücretsiz izne çıkararak üretimi durdurdu.

Pelit in sahibi kim?​

82 yaşına kadar her gün sabah saat 04.30’da işe giden Kazım Ayan, 33 şube ve 1993 yılında Pelit Pastanın yanı sıra Pelit Çikolata’yı kurdu. İstanbul Esenyurt’daki fabrikada günde 50 tondan fazla çikolata ve şubelerden gelen sipariş üzerine günlük pasta üretiliyor.

PELİT Pastanesi sahibi nereli?​

Aslen Gölova ilçesine bağlı Can köyünden olan Pelit Pastaneleri yönetim kurulu onursal başkanı olan Kazım Ayan’ın vefat haberi, Suşehri’nde üzüntüyle karşılandı.
PELİT Şirketler Grubu kime ait?​

Hangi pastane zinciri üretimi durdurdu?​

Hangi pastane zinciri üretimi durdurdu?
Yılların çikolata firması Pelit dolar kuru nedeniyle üretimi durdurma kararı aldığını açıkladı. Yılların köklü firması Pelit Çikolata, yaptığı açıklama ile ham madde sıkıntısı ve dövizdeki dalgalanmalar sebebiyle satışı durdurduğunu belirtti.

PELİT in sahibi kim?​

PELİT in sahibi kim?
Pelit Pastaneleri’ni kurmadan önce 19 yıl boyunca bir pastanede çalışan Kazım Ayan, 1957 yılında üç çalışma arkadaşı Manol Usta, Hari ve Hristo ile beraber Tepebaşı’nda Pelit Pastaneleri’nin temelini attı.

PELİT Pastanesi sahibi kim?​

Erdoğan, Pelit Pastane ve Çikolata Fabrikası Sahibi Selahattin Ayan’ı Ziyaret Etti.

Hangi pastane zinciri satışları durdurdu?​

Dün içinde dolar kurunun 13.50’yi görmesi ham madde temini yapmak zorunda olan firmaları zor durumda bıraktı. Bu durumda konuyla ilgili ilk sıkıntıyı Pelit Çikolata bildirdi. Köklü kurum Pelit Çikolata, yaptığı açıklama ile ham madde sıkıntısı ve dövizdeki dalgalanmalar sebebiyle satışı durdurduğunu açıkladı.
Ülker üretimi durdurdu mu?​
Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker, Yıldız Holding’in Mısır’daki üretimini durdurduğunu açıkladı. Yıldız Holding, olağanüstü hal nedeniyle Mısır’daki mevcut üretimini durdurduğunu açıkladı. Murat Ülker “Çaresiziz” dedi.

Nestle çikolata Fabrikası Nerede?​

Nestle çikolata Fabrikası Nerede?
Türkiye’de ise Bursa Karacabey ve Bursa Kestel de olmak üzere toplam 2 fabrikada üretim gerçekleşmektedir.

PELİT sahibi kim nereli?​

PELİT sahibi kim nereli?

Pelit Çikolata firması, döviz kurundaki dalgalanmalar ve ham madde sıkıntısı sebebiyle satışlarını durdurduğunu açıklamıştır. 82 yaşındaki Kazım Ayan, Pelit Pastane ve Pelit Çikolata'nın sahibidir. Ayan, 33 şube ve 1993 yılında Pelit Pastane ve Pelit Çikolata'yı kurmuştur. İstanbul Esenyurt'taki fabrikada günlük olarak 50 tondan fazla çikolata ve pasta üretimi gerçekleştirilmektedir.

Pelit Çikolata'nın üretimini durdurmasıyla ilgili olarak çıkan haberlerin aksine, sosyal medya ve WhatsApp gruplarında yer alan iddiaların doğru olmadığı belirtilmiştir. Pelit Çikolata, üretim, satış ve sevkiyat faaliyetlerini kesintisiz olarak sürdürmektedir. Ayrıca, Pelit Pastanesi'nin kapanmadığı ve üretiminin devam ettiği de açıklanmıştır.

Çikolata sektöründe faaliyet gösteren diğer bir firma olan Zümrüt Çikolata Gıda Sanayi, Antep'in Başpınar Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunmaktadır ve işçilerini ücretsiz izne çıkararak üretimi durdurmuştur.

Diğer bir konu ise Ülker'in durdurduğu üretimdir. Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker, Mısır'daki üretimlerini olağanüstü hal nedeniyle durdurduklarını açıklamış ve bu durumdan dolayı çaresiz olduklarını ifade etmiştir.

Nestle çikolata fabrikası ise Türkiye'de Bursa Karacabey ve Bursa Kestel'de olmak üzere toplam 2 fabrikada üretim yapmaktadır.

Geri