Hangi bilgisayarinizin yavas calistigini merak ediyorum?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

Hangi bilgisayarınızın yavaş çalıştığını merak ediyorum?​

Bilgisayarınızın neden yavaş çalıştığını mı merak ediyorsunuz? Norton Computer Tune Up hizmetiyle, uzmanlarımız bilgisayarınızın ayarlarını en uygun duruma getirmenize yardımcı olarak başlatma hızını artırır ve eski bilgisayarınıza yeniymiş gibi bir performans kazandırır. (yalnızca ABD’deki müşteriler için geçerlidir)
Hangi bilgisayarlar ile ağ bilgi işlemi gerçekleştirilebilir?
Intel’in dışındaki işlemcilerle de gerçekleştirilebilir. Windows’un dışında Java temelli bir işletim sistemi ile de çalışabilirler. Bazen ince istemci (thin client) adı da verilmektedir. Fakat günümüzde bu kavram yerini ağ bilgi işlemi’ne bırakmıştır. Dizüstü Bilgisayar: Dizüstü bilgisayar; Laptop,

Bir bilgisayar çalışabilmesi için 2 kısımdan oluşur?​

1.Bir bilgisayar çalışabilmesi için 2 kısımdan oluşur. Aşağıdakilerden hangisi bu iki kısımdır? 2. Bilgisayarın fiziksel olarak gözle görülebilen tüm aksamına ne ad verilir? 3.
Canlı bilgisayarınızın hızını artırabilir mi?
Norton, performans yönetimi ve optimizasyon araçlarıyla bilgisayarınızın hızını artırabilir. Kaydet ‘i tıklatın. Konum olarak Masaüstü’nü seçin ve ardından Kaydet ‘i tıklatın.

Bir bilgisayarın yavaşlığından kurtulmak gerekir.?​

Zaman içinde, bilgisayarınızın normal kullanımı sonucunda sabit diskinizde gereksiz dosyalar ve parçalar birikir. Bilgisayar kullanımıyla ilgili kötü alışkanlıklar da bilgisayarın yavaşlığına katkıda bulunabilir.
Neredeyse, bilgisayarınızın açık veya Kaplı sütununda?
Açık/Kapalı sütununda, bilgisayarınızı başlattığınızda kullanmadığınız programların başlatılmasını önlemek için programların işaretini kaldırın. Gecikmeli Başlat sütununda açılıştan sonra yüklenmesini istediğiniz programları seçin. Uygula ‘yı ve ardından Kapat ‘ı tıklatın.

Geri