AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hangi ask adil ki soz yazari?

Editör

Yeni Üye

Hangi aşk adil ki söz yazarı?​

bestesi gokhan kirdar’a ait olan candan ercetin sarkisi.

Hangi aşk adil ki klip yönetmeni?​

Candan Erçetin- Hangi Aşk Adil Ki Ama öyle olmadı. Erçetin’i görenler onun arkasında dev bir kalabalık oldu, boydan boya caddeyi 4 kez yürüdüler. Ortaya da 90’ların Beyoğlu’sunu ortaya çıkaran bu klip çıktı. Yönetmen, Mete Özgencil’di.
Aşkın Tarifi dünyadan uzak kim söylüyor?​
Hasan Gözetlik, Yücel Girgin ve Serkan Balkan’dan oluşan Sakiler; şarkının hakkını vermiş. Hatta Müslüm Gürses’i andıran sesiyle solist Hasan Gözetlik şarkıyı bir adım daha öne çıkarmış…

Candan Erçetin Hangi Aşk Adil Ki Kaç yılında?​

Candan Erçetin Hangi Aşk Adil Ki Kaç yılında?
1995–99: Hazırım ve Çapkın Albümde yer alan “Umrumda Değil”, “Hangi Aşk Adil Ki”, “Vakit Varken”, “Daha”, “Nar Çiçeği” ve “Sevdim Sevilmedim” şarkılarına klip çekilmiştir.

Hasan Sakiler kimdir?​

Hasan Sakiler kimdir?
SAKİLER GRUBU SOLİSTİ HASAN GÖZETLİK KİMDİR, KAÇ YAŞINDA? 90 doğumlu olan Hasan Gözetlik Mimar Sinan Üniversitesi konservatuvar mezunu. Evli olan sanatçının 3 çocuğu var… Esas sazı trombon, trompet.

Candan Erçetin neden çocuğu yok?​

55 yaşındaki sanatçı Candan Erçetin, hayatının hiçbir döneminde anne olmak istememiş. Çocuk sahibi olmanın hayatı engellediğini söyleyen Erçetin, bu konu hakkında şunları söylemiş: “Ben arkadaşlarımdan görüyorum, çocuğu olan anne-baba epeyce emek ve vakit harcıyorlar bu işe.

Candan Erçetin öğretmenlik yapıyor mu?​

1994–2008 yılları arasında Galatasaray Lisesi’nde müzik öğretmenliği yaptı. 2009 yılından bu yana Galatasaray Üniversitesi’nde diksiyon dersleri vermeye devam eden Erçetin, Galatasaray Eğitim Vakfı Başkan Yardımcılığı görevini de sürdürmektedir.
Hasan Gözetlik kimdir nerelidir?​
1990 doğumlu Hasan Gözetlik 31 yaşındadır. Gözetlik, üniversite eğitimini Mimar Sinan Üniversitesi Konservatuar bölümünde tamamlamıştır. Gözetlik’in esas sazı trombon, trompet. Koray Avcı’nın orkestrasında üflemeli çalgılar çalan roman kökenli bir müzisyendir.

Sakiler Bergamali mi?​

Sakiler Bergamali mi?
Cumhuriyet Meydanı’nda saat 20.30’da ise son ayların hit grubu Bergamalı Sakiler sahne alacak.

Hakan Karahan’ın çocuğu var mı?​

Hakan Karahan’ın çocuğu var mı?
Kaan Karahan, 25 yaşında bir müzisyen. Ünlü oyuncu ve yazar Hakan Karahan’ın oğlu.

Hakan Karahan kiminle beraber?​

Candan ErçetinHakan Karahan / İş ortağı

Erçetin kaç yaşında?​

59 yaşında (10 Şubat 1963)Candan Erçetin / Yaş

Candan Erçetin'in "Hangi Aşk Adil Ki" şarkısının bestesi Gökhan Kırdar'a aittir. Şarkının klip yönetmeni ise Mete Özgencil'dir. Klip çekimleri sırasında Erçetin'in arkasında dev bir kalabalık olmuş ve Beyoğlu atmosferini yansıtan bir klip ortaya çıkmıştır.

Hasan Gözetlik, Yücel Girgin ve Serkan Balkan'dan oluşan Sakiler grubu, "Aşkın Tarifi" şarkısını seslendirmiştir. Hasan Gözetlik, Müslüm Gürses'i andıran sesiyle şarkıya ayrı bir dokunuş katmıştır.

Candan Erçetin'in "Hangi Aşk Adil Ki" şarkısı 1995-1999 yılları arasında "Hazırım" ve "Çapkın" albümlerinde yer almıştır.

Hasan Gözetlik, Sakiler grubunun solistidir ve Mimar Sinan Üniversitesi konservatuvar mezunudur. Evli olan Hasan Gözetlik'in 3 çocuğu bulunmaktadır.

Candan Erçetin, hayatının hiçbir döneminde anne olmak istememiştir ve bu konuda anne olmanın hayatını engelleyeceğini dile getirmiştir.

1994-2008 yılları arasında Galatasaray Lisesi'nde müzik öğretmenliği yapan Candan Erçetin, 2009 yılından bu yana Galatasaray Üniversitesi'nde diksiyon dersleri vermeye devam etmektedir.

Hasan Gözetlik, 1990 doğumlu olup Mimar Sinan Üniversitesi Konservatuvar bölümünden mezundur ve üflemeli çalgılar çalan bir müzisyendir.

Bergamalı Sakiler grup üyeleri arasında yer almaktadır. Bergamalı Sakiler, Cumhuriyet Meydanı'nda konser vermişlerdir.

Ünlü oyuncu ve yazar Hakan Karahan'ın oğlu Kaan Karahan, 25 yaşında bir müzisyendir. Hakan Karahan'ın iş ortağı ise Candan Erçetin'dir.

Candan Erçetin, 10 Şubat 1963 doğumludur ve şu anda 59 yaşındadır.

Geri