- Konu Yazar
Hande Yener Kırmızı şarkısını kime yazdı?
Altan Çetin tarafından yazılıp bestelenmiştir. Düzenlemesi Çetin ile Ayhan Sayıner’e aittir. Prodüktörlüğü Yener tarafından yapılmıştır. Klibi, albümünün ikinci klibidir ve Ömer Faruk Sorak yönetmenliğinde çekilmiştir.Sana kırmızı çok yakışıyor ne zaman çıktı?
Sana kırmızı çok yakışıyor ne zaman çıktı?2004Sana Kırmızı Çok Yakışıyor / Çıkış tarihi
Hande Yener kaç yaşında?
49 yaşında (12 Ocak 1973)Hande Yener / YaşAcı veriyor şarkısını kim yazdı?
Acı veriyor şarkısını kim yazdı?Altan ÇetinAcı Veriyor / Söz yazarı
“Yalanın Batsın”, “Sen Yoluna… Ben Yoluma…”, “Acele Etme”, “Kırmızı”, “Kelepçe”, “Aşkın Ateşi”, “Romeo”, “Sopa”, “Bodrum”, “Ya Ya Ya Ya”, “Naber”, “Sebastian” ve “Mor” gibi birçok şarkısı hit oldu. Yener, hayranı olduğu ve birçok yerde övgüyle bahsettiği Madonna başta olmak üzere birçok isimden etkilendi.
Hande Yener oğlu kimdir?
Hande Yener oğlu kimdir?Çağın KulaçoğluHande Yener / Oğlu
Hande Yener balon ne zaman çıktı?
17 Temmuz 2002’de Erol Köse Exclusive etiketiyle yayınlanmıştır.Hande Yener kaç tane çocuğu var?
Hande Yener kaç tane çocuğu var?Çağın KulaçoğluHande Yener / Çocukları
Hande Yener kim meşhur etti?
LGBT topluluğu tarafından bir dönem gey ikonu olarak görülen Yener, 2008’de Kraliçe Fabrika’da filmine bu sıfatla konuk oldu. 2015’te iş hayatına atılarak çeşitli gece kulübü ve plajlar işletmeye başladı. Bugüne kadar beş Altın Kelebek Ödülü ve dört Kral Türkiye Müzik Ödülü dahil olmak üzere onlarca ödül kazandı.Uğur Kulaçoğlu kimdir ne iş yapar?
Uğur Kulaçoğlu kimdir ne iş yapar?DJMüzisyenRadyo yapımcısıÇağın Kulaçoğlu/Meslekleri
“MEME KANSERİNİ ATLATTIM” Meme kanserini atlattığını söyleyen şarkıcı, geçirdiği zor günleri gözyaşları içinde dile getirmişti. Yener, 7 saat süren bir operasyon sonucu kurtulduğu meme kanserini bir gün evinde otururken göğsünde hissettiği kitle sonucu hastaneye giderek, öğrendiğini dile getirmişti.
Sen Yoluna Ben Yoluma ne zaman çıktı?
Sen Yoluna Ben Yoluma ne zaman çıktı?2002Sen Yoluna… Ben Yoluma… / Çıkış tarihi