AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Hande Soral Hangi Programda Keşfedildi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

theking

Yeni Üye
Hande Soral Hangi Programda Keşfedildi? sorusu, ünlü oyuncunun kariyerinin başlangıcını merak edenlerin sıklıkla sorduğu bir sorudur. Hande Soral, Türk televizyon dünyasına ilk adımını “Gümüş” dizisiyle atmıştır. Bu dizi, onun yeteneklerini keşfeden birçok insanın dikkatini çekmiştir. Hande Soral, “Gümüş” dizisinde canlandırdığı “Bade” karakteriyle büyük bir çıkış yapmış ve izleyicilerin kalbini kazanmıştır. Oyunculuğu ve güzelliğiyle dikkat çeken Hande Soral, bu projeden sonra birçok başarılı dizi ve filmde yer almıştır. Hande Soral, Türk televizyon tarihindeki en başarılı ve sevilen oyunculardan biri olarak adını yazdırmıştır.
İçindekiler

Hande Soral Hangi Programda Keşfedildi?​

Hande Soral, 2005 yılında “Gümüş” adlı televizyon dizisiyle ün kazanmıştır. Bu dizi, Hande Soral’ın oyunculuk kariyerindeki çıkış noktasıdır. “Gümüş” dizisi, Türkiye’de büyük bir ilgiyle izlenmiş ve Hande Soral da bu dizi sayesinde geniş kitleler tarafından keşfedilmiştir.

Hande Soral Hangi Dizilerde Rol Aldı?​

Hande Soral, “Gümüş” dizisinden sonra birçok farklı projede yer almıştır. Bunlardan bazıları şunlardır:
Aşk-ı Memnu: Hande Soral, “Aşk-ı Memnu” dizisinde Bihter’in ablası Peyker karakterini canlandırmıştır.
Kavak Yelleri: Hande Soral, “Kavak Yelleri” dizisinde Zeynep karakterine hayat vermiştir.
Adını Feriha Koydum: Hande Soral, “Adını Feriha Koydum” dizisinde Gülsüm karakterini oynamıştır.
Beni Bırakma: Hande Soral, “Beni Bırakma” dizisinde Bahar karakterine hayat vermiştir.

Hande Soral Hangi Filmlerde Oynadı?​

Hande Soral, televizyon dizilerinin yanı sıra birkaç sinema filminde de rol almıştır. Bunlardan bazıları şunlardır:
Beyaz Melek: Hande Soral, “Beyaz Melek” filminde İpek karakterini canlandırmıştır.
Aşk Geliyorum Demez: Hande Soral, “Aşk Geliyorum Demez” filminde Ayşe karakterine hayat vermiştir.
Yıldızlar Savaşı: Son Jedi: Hande Soral, “Yıldızlar Savaşı: Son Jedi” filminde küçük bir rol almıştır.

Hande Soral Hangi Ödülleri Kazandı?​

Hande Soral, oyunculuk performansıyla birçok ödüle layık görülmüştür. Bunlardan bazıları şunlardır:
Altın Kelebek Ödülleri: Hande Soral, “Gümüş” dizisindeki performansıyla birçok kez Altın Kelebek Ödülleri’nde En İyi Kadın Oyuncu ödülünü kazanmıştır.
Türkiye Gençlik Ödülleri: Hande Soral, genç izleyiciler tarafından verilen Türkiye Gençlik Ödülleri’nde birçok kez En İyi Kadın Oyuncu ödülünü almıştır.

Hande Soral’ın Son Projesi Nedir?​

Hande Soral’ın son projesi, “Kırmızı Oda” adlı televizyon dizisidir. Bu dizi, Hande Soral’ın 2020 yılında rol aldığı ve büyük beğeni toplayan bir yapım olmuştur. “Kırmızı Oda” dizisinde Hande Soral, Aslı karakterini canlandırmaktadır.

Hande Soral Hangi Programda Keşfedildi?​

Hande Soral, “Bir Dilim Aşk” dizisiyle ünlenmiştir.
Hande Soral, “Aşk-ı Memnu” dizisindeki Bihter karakteriyle tanınmıştır.
Hande Soral, “Kavak Yelleri” dizisinde rol almıştır.
Hande Soral, “Kara Kutu” adlı sinema filminde başrol oynamıştır.
Hande Soral, “Öyle Bir Geçer Zaman Ki” dizisinde yer almıştır.

Hande Soral, “Bir Dilim Aşk” dizisiyle ünlenmiştir.
Hande Soral, “Aşk-ı Memnu” dizisindeki Bihter karakteriyle tanınmıştır.
Hande Soral, “Kavak Yelleri” dizisinde rol almıştır.
Hande Soral, “Kara Kutu” adlı sinema filminde başrol oynamıştır.

Geri