AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hande Ercel neden kilo verdi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Hande Erçel neden kilo verdi?​

HANDE ERÇEL NASIL ZAYIFLADI? Hayatından şeker ve karbonhidratı çıkaran güzel oyuncu yeni yemek programı bol bol proteinden oluşturdu. Protein içeren besinlerin vücutta sindirimi daha uzun sürdüğünden verdiği tokluk hisside daha uzun sürer. Güzel oyuncu ana öğünlerin dışında acıktığında yeşil elma yemeyi tercih ediyor.

Esin Gündoğdu nasıl kilo verdi?​

Oyuncu Esin Gündoğdu, ameliyat olmadan 2 yılda 60 kilo verdi. Show TV’deki ‘Yeni Gelin’in Türkmen Hala’sı Esin Gündoğdu başrollerini Özge Özpirinçci ve Buğra Gülsoy’un paylaştığı ‘Aşk Yeniden’de oynarken 138 kiloydu. 40 yaşındaki oyuncu 2 yılda 60 kilo verdi.
Büşra Pekin nasıl kilo verdi?
Büşra Pekin nasıl zayıfladığını ise açıkladı. İşte detaylar… Düşük karbonhidratlı sebzeler: Yeşil sebzeler, domates, soğan, biber vb. düşük karbonhidratlı sebzeler tercih edilir. Sağlıklı yağlar: Sızma zeytinyağı başta olmak üzere sağlıklı bitkisel yağlar tercih edilmelidir.
Hande Erçel kaç kilo verdi 2021?
Bu rol için 1 haftada 5 kilo veren oyuncu, gördüğü ilgiye bakılırsa çabasının karşılığını fazlasıyla alıyor.

Seyhan Erdağ kaç kilo verdi?​

Son dönemlerin aranılan komedi oyuncularından Esin Gündoğdu, Seyhan Erdağ’a samimi açıklamalarda bulundu. Verdiği kilolarla dikkat çeken ünlü oyuncu, 2 yılda tam 72 kiloyu nasıl verdiğini anlattı.

Esin Gündoğdu Kim bu?​

1 Ocak 1977, Ankara), Türk oyuncudur. İlk oyunculuk deneyimi Avrupa Yakası dizisinde yaptı. Aşk Yeniden adlı dizide Ayfer karakterini canlandırdı. İlk olаrаk tiyatro sahnеsinin tozunu yuttuğundа tarih 1999 yılını gösteriyordu.
Büşra Tekin kaç kilo verdi?
37 yaşındaki oyuncu Büşra Pekin son haliyle görenleri şaşırttı. 6 yılda 12 kilo veren sevilen oyuncu son dönemlerin en çok konuşulan ismi oldu. Kilo ile ilgili sorulan soruları yanıtlayan Pekin; ”Sağlıklı bir diyet uyguladım, spor yaptım. 6 yılda 12 kilo verdim. Yani benimki bir anda olmadı.” açıklamasını yaptı.

Geri