AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Hamsikuşu (Hamsisiz)

theking

Yeni Üye
Katılım
2 Şubat 2024
Mesajlar
231.543
Tepkime puanı
2
Puan
38
Yaş
36
Hamsikuşu (Hamsisiz) Tanımı İçin Malzemeler
3 tane taze soğan
4 kol taze nane
Yarım bağ maydanoz
3-4 kol pazı
Yarım kuru soğan
2.5 su bardağı un
2.5 su bardağı mısır unu
2 su bardağı ılık su
1 yemek kaşığı kuru maya
2 tatlı kaşığı kadar tuz
2 yumurta ( olmasa da olur)
Kızartmak için sıvı yağ

Hamsikuşu (Hamsisiz) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Su ve maya yoğurma kabında 5 dk mayalandırılır.
İnce doğranan sebzeler elle ezilir ve eklenir.
Un eklenir ve yoğrulur.
40 dk kadar sıcak ortamda mayalandırılır.
Tavaya 3-4 yemek kaşığı sıvı yağ koyulur hamurdan kaşıkla koyulur alt üst kızartılır.
Hamsikuşu (Hamsisiz) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Geri
Üst