Hamsi Rulo Tanımı İçin Malzemeler
1 kg hamsi (Kılçığı temizlenmiş)
3 yemek kaşığı zeytinyağı
1 tatlı kaşığı tuz
1 tatlı kaşığı pulbiber
1.5 su bardağı mısır unu
Hamsi Rulo Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Kılçıkları temizlenmiş hamsi önlü gerili mısır ununa batırılıp, rulo yapılır.
Rulo hamsiler küçük borcama dizilir.
Üzerine 3 yemek kaşığı zeytinyağı ve tuz dökülür.
İsteğe bağlı pulbiber de dökülür.
Fırında 200 derecede 30 dk pişirilir. Afiyet olsun.
Hamsi Rulo Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
1 kg hamsi (Kılçığı temizlenmiş)
3 yemek kaşığı zeytinyağı
1 tatlı kaşığı tuz
1 tatlı kaşığı pulbiber
1.5 su bardağı mısır unu
Hamsi Rulo Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Kılçıkları temizlenmiş hamsi önlü gerili mısır ununa batırılıp, rulo yapılır.
Rulo hamsiler küçük borcama dizilir.
Üzerine 3 yemek kaşığı zeytinyağı ve tuz dökülür.
İsteğe bağlı pulbiber de dökülür.
Fırında 200 derecede 30 dk pişirilir. Afiyet olsun.
Hamsi Rulo Tanımı Fotoğraflı Yapılışı