AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hamsi Buğulama Tarifi

SoruCevap

Yeni Üye
Katılım
17 Ocak 2024
Mesajlar
350.999
Çözümler
1
Tepkime puanı
17
Puan
308
Yaş
36
Hamsi Buğulama Tanımı İçin Malzemeler
1 kilo hamsi
1 çay bardağı yarım sıvı yağ
4 adet patates
3 adet kuru soğan
1 tutam maydanoz
1 adet limon
1 tatlı kaşığı tuz

Hamsi Buğulama Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Balıkları kılçıkları dan ayırıp temizliyoruz. Patatesleri soyup doğruyoruz.
Tepsiye yağlı kağıt seriyoruz.
Patatesleri diziyoruz.
Soğanları doğruyoruz.
Maydanozları ince ince doğruyoruz.
Tuz ekleyip harmanlıyoruz. Tepsiye yerleştiriyoruz.
Limon dilimleri yerleştiriyoruz.
Üzerine sıcak su ve yağ ek edip 175 derecede 35-40 dakika pişiriyoruz.
Afiyet olsun.

Hamsi Buğulama Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Geri
Üst