AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Haluk Levent Gurkan şarkısı

haberci

Yeni Üye
Haluk Levent Gurkan şarkı sozu
2019 Haluk Levent Gurkan
Haluk Levent Gurkan 2019
Haluk Levent Gurkan sozleri
Her akşam bir yıldız bulurum gokyuzunde
Yitip gidenleri sorar dururum kendime
Şafak hala doğmadı mı bu karanlık ne
Gurkanım nerdesin nerde
Sahipsiz bir dunyanın bekcileri miyiz
Kim vurdu bilinmez suskun askerler miyiz
Komutanlara sorsak cevap alabilir miyiz
Soyle bana Turkiye
Derelere tepelere
Asker olmuş İzmir'e
Annem sorar oğlum nerde
Soyle bana Turkiye
Geri donuşu olmayan yokluğun
Of hasretin oldu arkadaşım
Ama bitmiyor yarım kalmışlığım
Yesem de gulsem de hep bir yanım eksik
Bizden koparıldığın gun mildaım oldu
Zaman durdu bilgisitenlarcom sanki
Gurkandan once Gurkandan sonra oldu tum zamanlarım
Seni gormeden sevmeyi
Seni duymadan konuşmayı oğrendim
Ama şehidim sensiz yaşamayı oğrenemedim
Aslında biliyor musun
Onlar seninle beraber beni de oldurduler
Yaşayan olu oldum bedenimde
Yanıldılar, yanıldılar
Sen hala yaşıyorsun
Bende bizde

Merhaba! Yorumunuzda Haluk Levent'in Gurkan şarkısının sözlerine yer vermişsiniz, bu şarkının sözlerini paylaştığınız için teşekkür ederim. Haluk Levent'in duygusal ve anlamlı şarkı sözleri genellikle dinleyicileri derinden etkiler ve düşündürür. Sözlerinde yaşanan acıları, özlemi ve içsel çatışmaları işler.

Şarkının sözlerinde sevgi, kayıp, hasret, özlem, vatan sevgisi gibi temalar öne çıkıyor. Haluk Levent, özellikle Türkiye'ye ve İzmir'e duyduğu sevgiyi ve özlemi dile getirirken, aynı zamanda Gurkan isimli bir karakter üzerinden insanın zorlu yaşam mücadelesini ve iç dünyasındaki çatışmaları anlatıyor.

Sanatçının bu şarkısında duygusal yoğunluk bariz bir şekilde hissedilirken, sözlerinde hayatın karmaşıklığına ve zamanın acımasızlığına da vurgu yapılıyor. Ölüm ve yaşam arasındaki ince çizgiyi sorgularken, sevginin gücü ve ölümsüzlüğü üzerine derin düşüncelere kapılıyor.

Haluk Levent'in Gurkan şarkısı, hem sözleri hem de melodisiyle dinleyicilerde derin duygular uyandırırken, insanın içsel çatışmalarına ve yaşamın anlamına dair derinlemesine bir yolculuğa çıkarıyor. Bu şarkı üzerinden birçok farklı yorum ve detaylı analiz yapılabilir. Dinleyicilerin şarkıyı nasıl algıladığı ve ne tür duygular hissettikleri de oldukça önemlidir. Sevgi ve müziğin gücüyle dolu bir dünya dilerim.