Halleyli Kusursuz Pasta Tanımı İçin Materyaller
2 poşet krem şanti
125 ml soğuk süt
3 tane muz
1 tane şeftali
10 tane çilek
5 tane halley
2 kaşık hindistan cevizi
1 paket burçak bisküvi
1 su bardağı iri dövülmüş ceviz
1 çay bardağı damla çikolata.
Süslemek için
Yarım çay bardağı iri dövülmüş ceviz
Yarım çay bardağı damla çikolata
Vişne
Yeşil nane
Hazır beyaz çikolatalı sos
Halleyli Şahane Pasta Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
Büyük bir cam kaseye sütü koyuyoruz. Kremşantiyide ek edip mikserle krema haline gelene kadar çırpıyoruz.
Halleyleri, muzu şeftali ve çilekleri irice doğruyoruz.
Bisküvileride elimizle irice parçalayıp bütün malzemeyi çırptığımız krem şantiye ek edip cevizi damla çikolatayı hindistan cevizini ekleyip uygunca karıştırıyoruz.
Kek kalıbına streç serip içine malzemeyi bastırarak yerleştiriyoruz. Üzerini streçle kapatıp buzdolabına kaldırıyoruz.
Bir gün bekletiyoruz buzdolabında. 8. Buzdolabından çıkarıp servis tabağına aykırı çeviriyoruz.
Streci üzerinden alıp hazır beyaz çikolatalı sos ve nane yaprakları vişne damla çikolatayla ile süslüyoruz
Siz dilediğiniz üzere süsleyebilirsiniz. Şimdiden yapacak olanlara afiyet olsun
2 poşet krem şanti
125 ml soğuk süt
3 tane muz
1 tane şeftali
10 tane çilek
5 tane halley
2 kaşık hindistan cevizi
1 paket burçak bisküvi
1 su bardağı iri dövülmüş ceviz
1 çay bardağı damla çikolata.
Süslemek için
Yarım çay bardağı iri dövülmüş ceviz
Yarım çay bardağı damla çikolata
Vişne
Yeşil nane
Hazır beyaz çikolatalı sos
Halleyli Şahane Pasta Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
Büyük bir cam kaseye sütü koyuyoruz. Kremşantiyide ek edip mikserle krema haline gelene kadar çırpıyoruz.
Halleyleri, muzu şeftali ve çilekleri irice doğruyoruz.
Bisküvileride elimizle irice parçalayıp bütün malzemeyi çırptığımız krem şantiye ek edip cevizi damla çikolatayı hindistan cevizini ekleyip uygunca karıştırıyoruz.
Kek kalıbına streç serip içine malzemeyi bastırarak yerleştiriyoruz. Üzerini streçle kapatıp buzdolabına kaldırıyoruz.
Bir gün bekletiyoruz buzdolabında. 8. Buzdolabından çıkarıp servis tabağına aykırı çeviriyoruz.
Streci üzerinden alıp hazır beyaz çikolatalı sos ve nane yaprakları vişne damla çikolatayla ile süslüyoruz
Siz dilediğiniz üzere süsleyebilirsiniz. Şimdiden yapacak olanlara afiyet olsun