Halkbank yonetim kurulu toplantisi ne zaman?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

Halkbank yönetim kurulu toplantısı ne zaman?​

Türk Ticaret Kanunu hükümleri uyarınca Bankamızın 2021 yılı faaliyet dönemine ait Olağan Genel Kurul Toplantısı, 25 Mart 2022 Cuma günü, saat 10:00’da aşağıda yazılı gündemi görüşmek üzere Barbaros Mah. Şebboy Sok. No:4/1 Ataşehir/İstanbul adresindeki Genel Müdürlük Binası’nda yapılacaktır.

Elektronik yönetim kurulu Nasıl Yapılır?​

TTK’nın 1527’inci maddesine göre, yönetim kurulu toplantıları tamamen elektronik ortamda yapılabileceği gibi, bazı üyelerin fiziken mevcut bulundukları bir toplantıya bir kısım üyelerin elektronik ortamda katılması yoluyla da icra edilebilir.
Ziraat Bankasi Genel Kurulu toplantisi ne zaman 2022?
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Olağan Genel Kurul Toplantısı 29 Mart 2022 tarihinde yapılacaktır.
Elektronik Genel Kurul Sistemi Nedir?
EGKS nedir? EGKS (Elektronik Genel Kurul Sistemi), şirket genel kurullarına elektronik ortamda şahsen veya temsilciniz aracılığıyla katılabileceğiniz, toplantı bilgilerine ulaşabileceğiniz, dilerseniz temsilci atayabileceğiniz ve genel kurulu canlı takip edebileceğiniz bir bilişim sistemidir.

Halk Bankası ne zaman temettü verecek?​

HALKB Temettüleri

Bir anonim ortaklıkta kurulların elektronik ortamda yapılabilmesi ne şekilde mümkündür?​

MADDE 8 – (1) Genel kurula elektronik ortamda katılım, hak sahiplerinin veya temsilcilerinin güvenli elektronik imzaları ile EGKS’ye girmeleriyle gerçekleşir. (2) Toplantıya elektronik ortamda katılan hak sahipleri ve temsilcilerine ilişkin liste toplantı başlamadan önce EGKS’den alınır.
Elektronik ortamda Dernek genel kurul nasıl yapılır?
Dernekler elektronik ortamda yapılacak genel kurul ve yönetim kurulu toplantılarını Bakanlık Bilgi Teknolojileri Genel Müdürlüğü tarafından uygun görülüp onaylanan elektronik sistemler üzerinden yapabilirler.
Ziraat Katılım genel kurul ne zaman?
2021 hesap dönemine ait Olağan Genel Kurul Toplantısının 5 Nisan 2022 Salı günü saat 11.00’de “Ziraat Katılım Bankası A.Ş. Genel Müdürlüğü Ek Hizmet Binası, Girne Mahallesi, Narlıdere Caddesi, No:55 B/1, Maltepe-İstanbul /Türkiye” adresinde yapılmasına karar verilmiştir.

Vakıfbank Genel Kurul 2022 ne zaman?​

Olağan Genel Kurul Toplantısının 25 Mart 2022 Cuma günü saat 10:00’da Saray Mahallesi Dr. Adnan Büyükdeniz Caddesi No:7/A-B 34768 Ümraniye/İstanbul adresinde bulunan Genel Müdürlüğümüz A-2 Hizmet Binası konferans salonunda yapılmasına karar verilmiştir.

Elektronik genel kurul sertifikası nasıl alınır?​

Elektronik imza sertifika sağlayıcılarına Bilgi Teknolojileri İletişim Kurumu’nun internet sayfasından erişilebilmektedir.(https://www.btk.gov.tr/elektronik-sertifika-hizmet- saglayicilari.) Temsilciniz e-YÖNET Portalına kayıtlı değil ise kayıt işlemini yaptırmalıdır. Kayıt işlemi ücretsizdir.
Halk Bankası Genel Müdürü Osman Arslan kimdir?
Osman ARSLAN 1971 yılında Ankara’da doğdu. Orta Doğu Teknik Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi İstatistik Bölümü’nden mezun oldu. Aynı üniversitenin İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü’nde yüksek lisansını tamamladı.
Hasan Tuncay kimdir?
Hasan TUNCAY 2004 yılından bu yana Türkiye Halk Bankası AŞ’de Şube Müdürü, Daire Başkanı, Kurumsal ve Ticari Pazarlamadan sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevlerinde bulunan Tuncay, 31.05.2019 tarihinden itibaren Perakende Bankacılıktan sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürütmektedir.

Geri