AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Halk egitim bilgisayar sertifikasi kac gunde alinir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Halk eğitim bilgisayar sertifikası kaç günde alınır?​

Eğitim süresi 160 saat olarak planlanmıştır.

Halk eğitim bilgisayar Kursu kac ay?​

Kurs günleri ve saatleri kurs öncesinde yapılan kursiyer toplantısındaki talebe göre belirlenmektedir. Kurs programının süresi; günde en fazla 8 ders saati şeklinde uygulanır. Kurs süresi toplam 163 ders saatidir.
Halk eğitim bilgisayar Kursu sertifikası ne işe yarar?
Bilgisayar işletmenliği sertifikası, sizin bilgisayar bilginizin kanıtı niteliğindedir. Bu sertifika, iş başvurularında size kapıları açan bir anahtara dönüşebilir. Kamu kurum ve kuruluşlara, MEB onaylı bir sertifika ve yeterli KPSS puanı ile bilgisayar işletmeni olarak atanabilirsiniz.

Halk eğitim Merkezi bilgisayar kursu ne zaman başlıyor?​

Halk Eğitim Merkezi 2021-2021 Kayıtları Başladı. Devam Ediyor. İSMEK 2021-2022 Kurs kayıtları 24 Eylül Cuma günü, saat 10.00’da başlayacaktır.

Bilgisayar sertifikası kaç yıl geçerli?​

MEB Onaylı Bilgisayar Bilgisayar Programcılık Sertifikası Aldığınız Bilgisayar Programcısı Kurs Bitirme Belgesi (Sertifika) Kamu Kurum ve Kuruluşları ile özel sektör firmalarında kullanabileceğiniz ömür boyu geçerliliği olan bir belgedir.
Bilgisayar kursu ne öğretir?
Uzaktan Eğitimle Bilgisayar İşletmenliği Kursu

Bilgisayar işletmeni sertifikası ne kadar sürede alınır?​

160 Saatlik eğitim süreci tamamlanır. (Her gün 8 saatlik bir ders programıyla en erken 1 ayda kurs tamamlanır.) Kurs, Eğitimin Tamamlandığını İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne Rezmi Yazıyla Bildirir ve Sınav Tarihini Talep Eder.

Halk eğitim Kursları Ne Zaman Başlıyor 2021?​

“Hayat boyu öğrenme kurumlarında verilen tüm kurslar, 18 Mayıs-1 Haziran 2021 arasında hafta içinde yüz yüze eğitim şeklinde devam edecek.
Halk eğitim Kursları Ne Zaman Açılacak 2021-2022?

Geri