Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Halil Yurtseven İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Manisa

SoruCevap

Yeni Üye
Halil Yurtseven İlköğretim Okulu Hakkında - Halil Yurtseven İlköğretim Okulu Tanıtım - Halil Yurtseven İlköğretim Okulu Resimleri - Halil Yurtseven İlköğretim Okulu İletişim

Halil Yurtseven İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Okulumuz 1968 yılında Dr.Lütfü Kırdar adıyla eğitim ve öğretime başlamıştır. Bina eğitim öğretime cevap veremez hale gelince çeşitli alternatifler düşünülmüştür. Bu arada Manisa'nın saygın esnaflarından , eski milletvekili, eğitim gönüllüsü sayın Halil YURTSEVEN okul yaptırma isteğini valiliğe bildirmiştir.

Valilikçe yeni okul binasının , eski binanın yanına yapılması kararlaştırılmıştır. 1997 yılında yapımına başlanan okul binası , Sayın Halil YURTSEVEN ‘in çabalarıyla kısa sürede bitirilip; 1999-2000 öğretim yılında eğitim ve öğretime açılmıştır.

Okulun resmi açılışı Ocak 2000 tarihinde 9. Cumhurbaşkanımız Sayın Süleyman Demirel tarafından yapılmıştır.

Okulumuz ilk olarak 1999-2000 yılında eğitim ve öğretime açılmıştır, 660 öğrenci ve 32 personel ile halen burada eğitim ve öğretime devam etmektedir.

Okulumuz bünyesinde 22 derslik , 1 müdür Odası, 2 müdür yardımcısı odası, 2 ana sınıfı,laboratuar, kütüphane, rehberlik odası,arşiv, spor odası, kantin, çok amaçlı salon Öğretmen odası ve 5 tuvalet mevcuttur.

Halil Yurtseven İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Merkez
Okulun Telefonu: 236 231 11 30
Okulun Faksı: 236 231 42 20
Okulun Adresi: AYNI ALİ MAH. 3302 SOK. NO:25 45020
Okulun Web Adresi: http://www.halilyurtseven.k12.tr/
Okulun E-Posta Adresi: 813687@meb.k12.tr
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Halil Yurtseven İlköğretim Okulu Resimleri :