AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Halil Mandacı İlköğretim Okulu Bilgileri Akhisar Manisa

SoruCevap

Yeni Üye
Halil Mandacı İlköğretim Okulu Hakkında - Halil Mandacı İlköğretim Okulu Tanıtım - Halil Mandacı İlköğretim Okulu Resimleri - Halil Mandacı İlköğretim Okulu İletişim

Halil Mandacı İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

1962 yılında Devrim İlkokulu olarak tek katlı prefabrik 7 derslik olarak eğitim-öğretime açılan okulumuzun adı 1986 yılında Milli Egemenlik İlkokulu olarak değiştirilmiştir. Binanın kapasite olarak yetersiz olması ve fiziki şartlarının öğrenci sağlığını olumsuz yönde etkilemesinden dolayı ilçemiz kaymakamı Mustafa KARABACAK'ın girişimi ile aralık 1996'da mahalle muhtarı Hüseyin SULTAN, işadamları Mehmet DURUL ve Nuri AKÇA'dan oluşan bir komite kurularak okul bahçesine millet devlet işbirliğiyle yeni okul hizmet binasının yapımı için faliyete geçilmiştir.

Akhisar Belediyesi, Akhisar Toplum Kalkınma Birliği, Akhisarlı yardım sever kişi,kurum ve kuruluşlarca gerekli yardım yapılarak, mart 1997'de okul inşaatına başlanılmış, kısa sürede bodrum ve su basamağı tamamlanmıştır. Bilahere ilçemiz seçkin iş adamlarından Halil MANDACI'nın maddi katkısı sağlanarak Manisa Valiliği'ne 58 milyon liraya yeniden ihalesi yapılmıştır. Milletçe büyük bir çoşkuyla kutlayacağımız Cumhuriyetimizin 75. yıldönümünü kapsayan 1998-1999 eğitim-öğretim yılında 1 müdür, 2 müdür yardımcısı,14 öğretmen, 2 hizmetli ve 518 öğrenci ile eğitim-öğretime açılmıştır.

2011-2012 Eğitim-öğretim yılında 1 müdür, 2 müdür yardımcısı, 26 öğretmen,1 memur, 1hizmetli ve 616 öğrenci ile eğitim-öğretime devam etmektedir.

Halil Mandacı İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Akhisar
Okulun Telefonu: (236)4141147
Okulun Faksı:
Okulun Adresi: Atatürk Mah. 357 sokak No.86
Okulun Web Adresi: http://halilmandaci.meb.k12.tr/

Okulun E-Posta Adresi: hmandaci1998@meb.k12.tr
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Halil Mandacı İlköğretim Okulu Resimleri :