Haliç Üniversitesi Vatan Kampüsünde Hangi Bölümler Var?

SoruCevap

Yeni Üye
Haliç Üniversitesi Vatan Kampüsünde işletme, hukuk, psikoloji, mühendislik ve iletişim bölümleri bulunmaktadır. Kampüs, öğrencilere modern eğitim olanakları sunmaktadır. İşletme bölümü, öğrencilere iş dünyasında liderlik ve yönetim becerileri kazandırmayı hedeflemektedir. Hukuk bölümü, öğrencilere hukuki bilgi ve becerileri geliştirme fırsatı sunmaktadır. Psikoloji bölümü, öğrencilere insan davranışını anlamak ve psikolojik sorunları çözmek için gerekli araçları sağlamaktadır. Mühendislik bölümü, öğrencilere teknik bilgi ve uygulama becerileri kazandırmayı amaçlamaktadır. İletişim bölümü, öğrencilere iletişim alanında uzmanlaşma ve medya sektöründe kariyer yapma imkanı sunmaktadır.
İçindekiler

Haliç Üniversitesi Vatan Kampüsünde Hangi Bölümler Var?​

Haliç Üniversitesi Vatan Kampüsü, çeşitli disiplinlerde eğitim veren birçok bölümü bünyesinde barındırmaktadır. Kampüste bulunan bölümler şunlardır:

Haliç Üniversitesi Vatan Kampüsünde Mühendislik Bölümleri Hangileridir?​

Haliç Üniversitesi Vatan Kampüsü’nde mühendislik alanında eğitim veren bölümler şunlardır: Bilgisayar Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, İnşaat Mühendisliği, Makine Mühendisliği gibi.

Haliç Üniversitesi Vatan Kampüsünde İşletme Bölümleri Hangileridir?​

Haliç Üniversitesi Vatan Kampüsü’nde işletme alanında eğitim veren bölümler şunlardır: İşletme, Uluslararası İşletme, İşletme Yönetimi gibi.

Haliç Üniversitesi Vatan Kampüsünde Sağlık Bilimleri Bölümleri Hangileridir?​

Haliç Üniversitesi Vatan Kampüsü’nde sağlık bilimleri alanında eğitim veren bölümler şunlardır: Diş Hekimliği, Eczacılık, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon, Hemşirelik, Psikoloji, Beslenme ve Diyetetik gibi.

Haliç Üniversitesi Vatan Kampüsünde Hukuk Bölümleri Hangileridir?​

Haliç Üniversitesi Vatan Kampüsü’nde hukuk alanında eğitim veren bölümler şunlardır: Hukuk.

Haliç Üniversitesi Vatan Kampüsünde İletişim Bölümleri Hangileridir?​

Haliç Üniversitesi Vatan Kampüsü’nde iletişim alanında eğitim veren bölümler şunlardır: Halkla İlişkiler ve Reklamcılık, Gazetecilik, Radyo, Televizyon ve Sinema gibi.

Haliç Üniversitesi Vatan Kampüsünde Eğitim Bölümleri Hangileridir?​

Haliç Üniversitesi Vatan Kampüsü’nde eğitim alanında eğitim veren bölümler şunlardır: İlköğretim Matematik Öğretmenliği, İlköğretim Sınıf Öğretmenliği, İngilizce Öğretmenliği, Okul Öncesi Öğretmenliği gibi.

Haliç Üniversitesi Vatan Kampüsünde Güzel Sanatlar Bölümleri Hangileridir?​

Haliç Üniversitesi Vatan Kampüsü’nde güzel sanatlar alanında eğitim veren bölümler şunlardır: Grafik Tasarım, İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı, Moda Tasarımı, Sahne ve Gösteri Sanatları gibi.

Haliç Üniversitesi Vatan Kampüsünde Fen Bilimleri Bölümleri Hangileridir?​

Haliç Üniversitesi Vatan Kampüsü’nde fen bilimleri alanında eğitim veren bölümler şunlardır: Biyoloji, Kimya, Matematik gibi.

Haliç Üniversitesi Vatan Kampüsünde Sosyal Bilimler Bölümleri Hangileridir?​

Haliç Üniversitesi Vatan Kampüsü’nde sosyal bilimler alanında eğitim veren bölümler şunlardır: Uluslararası İlişkiler, Psikoloji, Sosyoloji, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri gibi.

Haliç Üniversitesi Vatan Kampüsünde Spor Bilimleri Bölümleri Hangileridir?​

Haliç Üniversitesi Vatan Kampüsü’nde spor bilimleri alanında eğitim veren bölümler şunlardır: Spor Yöneticiliği, Antrenörlük Eğitimi gibi.

Haliç Üniversitesi Vatan Kampüsünde Turizm ve Otelcilik Bölümleri Hangileridir?​

Haliç Üniversitesi Vatan Kampüsü’nde turizm ve otelcilik alanında eğitim veren bölümler şunlardır: Turizm İşletmeciliği, Turizm Rehberliği, Otel İşletmeciliği gibi.

Haliç Üniversitesi Vatan Kampüsünde Sağlık Yüksekokulu Bölümleri Hangileridir?​

Haliç Üniversitesi Vatan Kampüsü’nde sağlık yüksekokulu alanında eğitim veren bölümler şunlardır: Ameliyathane Hizmetleri, Anestezi, Ağız ve Diş Sağlığı, Çocuk Gelişimi, Hemşirelik, Tıbbi Laboratuvar Teknikleri, Tıbbi Sekreterlik, Tıbbi Görüntüleme Teknikleri gibi.

Haliç Üniversitesi Vatan Kampüsünde Hangi Bölümler İngilizce Eğitim Veriyor?​

Haliç Üniversitesi Vatan Kampüsü’nde Uluslararası İşletme, İngilizce Öğretmenliği, İngilizce Mütercim Tercümanlık gibi bölümler İngilizce eğitim vermektedir.

Haliç Üniversitesi Vatan Kampüsünde Hangi Bölümler Yatay Geçiş İmkanı Sunuyor?​

Haliç Üniversitesi Vatan Kampüsü’nde İşletme, Uluslararası İlişkiler, Psikoloji, İngilizce Mütercim Tercümanlık gibi bölümler yatay geçiş imkanı sunmaktadır.

Haliç Üniversitesi Vatan Kampüsünde Hangi Bölümler İçin Yabancı Dil Şartı Var?​

Haliç Üniversitesi Vatan Kampüsü’nde Uluslararası İşletme, İngilizce Öğretmenliği, İngilizce Mütercim Tercümanlık gibi bölümler için yabancı dil şartı bulunmaktadır.

Haliç Üniversitesi Vatan Kampüsünde Hangi Bölümler İçin Yatay Geçiş Kontenjanı Var?​

Haliç Üniversitesi Vatan Kampüsü’nde İşletme, Uluslararası İlişkiler, Psikoloji, İngilizce Mütercim Tercümanlık gibi bölümler için yatay geçiş kontenjanı bulunmaktadır.

Haliç Üniversitesi Vatan Kampüsünde Hangi Bölümler İçin YÖK Atlas Puanı Kullanılıyor?​

Haliç Üniversitesi Vatan Kampüsü’nde İşletme, Uluslararası İlişkiler, Psikoloji, İngilizce Mütercim Tercümanlık gibi bölümler için YÖK Atlas puanı kullanılmaktadır.

Haliç Üniversitesi Vatan Kampüsünde Hangi Bölümler İçin YGS veya LYS Puanı İsteniyor?​

Haliç Üniversitesi Vatan Kampüsü’nde Tıp Fakültesi, Diş Hekimliği, Eczacılık, Hukuk gibi bölümler için YGS veya LYS puanı istenmektedir.

Haliç Üniversitesi Vatan Kampüsünde Hangi Bölümler Var?​

Hukuk bölümü Haliç Üniversitesi Vatan Kampüsü’nde bulunmaktadır.
İşletme bölümü Haliç Üniversitesi Vatan Kampüsü’nde yer almaktadır.
Haliç Üniversitesi Vatan Kampüsü’nde Mühendislik fakültesi bulunmaktadır.
İletişim bölümü Haliç Üniversitesi Vatan Kampüsü’nde eğitim vermektedir.
Haliç Üniversitesi Vatan Kampüsü’nde Eczacılık fakültesi yer almaktadır.

Haliç Üniversitesi Vatan Kampüsü’nde Tıp fakültesi bulunmaktadır.
Psikoloji bölümü Haliç Üniversitesi Vatan Kampüsü’nde yer almaktadır.
Haliç Üniversitesi Vatan Kampüsü’nde Eğitim Bilimleri fakültesi bulunmaktadır.
Hemşirelik bölümü Haliç Üniversitesi Vatan Kampüsü’nde eğitim vermektedir.
Haliç Üniversitesi Vatan Kampüsü’nde Bilgisayar Mühendisliği bölümü yer almaktadır.