AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hali yikandiktan sonra sari lekeler nasil gecer?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Halı yıkandıktan sonra sarı lekeler nasıl geçer?​

Halıda sarı su lekesi nasıl çıkar? Elde yıkanan halı sararır. Halı yıkandıktan sonra sarardı….Sarı lekeleri giysilerinizden çıkarmak için
- Lavabonuzu giysiyi kaplayacak kadar suyla doldurun.
- Bir su bardağına yaklaşık bir yemek kaşığı hidrojen peroksit ekleyin.
- Giysiyi suyun altına daldırın ve 15-20 dakika bekletin.
Temizlik sodası nasıl kullanılır?
Ilık su doldurduğunuz küvete bir ya da iki ölçü çamaşır sodası ekleyip kirli eşyanızı suya bastığınızda anında küvetteki suyun kahverengileştiğini göreceksiniz. Eğer suyun çok kirlendiğini düşünüyorsam hemen boşaltıp yeniden sodalı su yapıyorum öyle bekletiyorum eşyayı. Sonra da deterjanlı yıkama faslına geçiyorum.
Çamaşır sodası nedir ne işe yarar?
Sodyum karbonat tuz yapısına sahiptir ve suda çözündüğünde Çamaşırın içine hapsolmuş kirin çok hızlı bir şekilde çözülüp suya geçmesini, eşyalardaki yerleşmiş yağların ve kirin hemen temizlenmesini sağlar, leke ve kir konusunda çok etkili bir temizlik maddesidir, suyu yumuşatır, hızlı temizlik sağlar, adı çamaşır …

Çamaşır sodası nerede kullanılır?​

Çamaşır Sodasının Farklı Kullanım Alanları
Tatlı soda ne işe yarar?
Kabartma tozu olarak kullanılmasının yanında temizlik maddesi, diş beyazlatıcı, el temizleyici, doğal deodorant olarak kullanılabilir. Bu alanlarda az miktarda düzenli kullanıma vücut fonksiyonlarının iyileşmesine katkı sağlar. Suya karıştırılarak kullanılabilir.
Karbonat ile çamaşır sodası aynı mı?
Sodyum karbonat halk arasında çamaşır sodası olarak da bilinen kimyasal bir üründür. Formülü Na2CO3 olan bu kimyasal bir çok deterjan türünde kullanılmaktadır. Doğada beyazımsı, şeffaf ve taş şeklindedir. Bazik bir tuzdur ve suda çözünebilen bir yapıya sahiptir.
Antiseptik özelliği olan soda, peeling içinde kullanılabilir. Kabartma tozu olarak kullanılmasının yanında temizlik maddesi, diş beyazlatıcı, el temizleyici, doğal deodorant olarak kullanılabilir. Bu alanlarda az miktarda düzenli kullanıma vücut fonksiyonlarının iyileşmesine katkı sağlar.

Geri