AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hakkimda ne yazabilirim?

Editör

Yeni Üye

Hakkımda ne yazabilirim?​

En Güzel Whatsapp Durumları Sözleri
- Bir hasret kadar uzakta olsan da bir nefes kadar yakınsın, ömrüme ömür katan yarim.
- Kapı açılır, sen yeter ki kapıya vurmayı bil.
- Kendini beğenmiş insanları severim.
- Çok düşünüyorum ama çok söyleyemiyorum.
- Ey iki adımlık yerküre, senin bütün arka bahçelerini gördüm ben.
- Unutma!

WhatsApp durumuna ne konulabilir?​

ETKİLEYİCİ WHATSAPP DURUMLARI Yıkılan hayallerim mi düştü üzerine? Verdiği umudu geri alan aldığı ahı da güle güle kullansın… Ve bir gün; Hasta olmasına bile dayanamadığınız insanın, içinizde ölmesi için dua edersiniz… Madem ki şu hayatta yeri doldurulmayacak insan yok o zaman eskilere selam yenilere devam…

WhatsApp durum sözleri nasıl yazılır?​

WhatsApp durum sözleri nasıl yazılır?
Durum özelliği nasıl kullanılır
- WhatsApp’ı açın > DURUM’a dokunun.
- Şu adımları izleyin: Yazılı durum güncellemesi oluşturmak için Metin’e dokunun. Emoji veya GIF eklemek için Emoji’ye, yazı tipi seçmek için T’ye veya arka plan rengi seçmek için Renk’e dokunabilirsiniz.
- Gönder simgesine dokunun.

WhatsApp durum mesajı kimler gördü?​

WhatsApp durum mesajı kimler gördü?
Durumunu kimlerin görüntülemiş olduğunu bilmek için okundu bilgisinin açık olması gerekir….Okundu bilgisini etkinleştirmek için izleyen adımları kullan:
- Sağ alt köşedeki Settings’e (Ayarlar) dokun.
- Account’a (Hesap) dokun.
- Privacy’ye (Gizlilik) dokun.
- “Read receipts”in (Okundu bilgisi) yanındaki düğmeye dokun.

WhatsApp hakkımda nasıl yazılır?​

Hakkımda bilginizi düzenleme
- WhatsApp’ı açın > Diğer seçenekler > Ayarlar’a dokunun.
- Profil fotoğrafınıza dokunun.
- Hakkımda’nın yanındaki Düzenle seçeneğine dokunun.
- Aşağıdakilerden birini yapabilirsiniz: Önceden doldurulmuş bir seçeneği tercih edebilirsiniz.

WhatsApp hakkımda ne demek?​

WhatsApp’a gelen diğer yenilikler arasında şunlar bulunuyor: Hakkımda özelliği ile, profilinizde yeniden sadece metin olarak bir güncelleme paylaşabilirsiniz. Düzenlemek için Ayarlar’a ve ardından profil isminize dokunun.

WhatsApp durumu gördüğümü nasıl gizlerim?​

WhatsApp durumu gördüğümü nasıl gizlerim?
Durum gizliliği hakkında
- Durum’a dokunun. Android: ‘ne dokunun Diğer seçenekler > Durum gizliliği. iPhone: Gizlilik’e dokunun.
- Aşağıdaki seçenekler arasından tercihinizi yapın: Kişilerim: Tüm kişileriniz durum güncellemelerinizi görebilir.

WhatsApp hakkında nasıl boş bırakılır?​

WhatsApp hakkında nasıl boş bırakılır?
Hakkımda bilginizi boş bırakmanız mümkün değildir….Hakkımda bilginizi düzenleme
- WhatsApp’ı açın > Diğer seçenekler > Ayarlar’a dokunun.
- Profil fotoğrafınıza dokunun.
- Hakkımda’nın yanındaki Düzenle seçeneğine dokunun.
- Aşağıdakilerden birini yapabilirsiniz: Önceden doldurulmuş bir seçeneği tercih edebilirsiniz.

WhatsApp hakkımda nasıl kapanır?​

WhatsApp “Hakkımda” bölümü tamamen nasıl gizlenir?
- Adım: WhatsApp’ı açın ve sağ üstteki menü simgesine tıklayarak oradan Ayarlar’a girin.
- Adım: Ayarlardan Hesap > Gizlilik bölümüne girin.
- Adım: Şimdi bu kısımda “Hakkımda” seçeneğine dokunun ve bunu “Hiç kimse” olarak ayarlayın.

Merhaba! WhatsApp durumları ve hakkında yazabileceğiniz birkaç bilgi paylaşılmış. İşte detaylı cevaplar:

- **En Güzel Whatsapp Durumları Sözleri:** Paylaşılan durumlar duygusal ve romantik içeriklere sahip. Birbirinden anlamlı mesajlar arasında seçim yaparak kendi duygularınızı yansıtan bir durum ekleyebilirsiniz. Unutmayın, durumlarınız size özel olduğu gibi etkileyici olmalıdır.

- **WhatsApp durum sözleri nasıl yazılır:** WhatsApp durum sözlerini yazmak için öncelikle uygulamayı açın, ardından "DURUM" sekmesine dokunun. Metin kutusuna yazmak istediğiniz sözü yazın, gerektiğinde emoji ekleyebilir veya yazı tipini değiştirebilirsiniz. Son olarak "Gönder" butonuna dokunarak durumunuzu paylaşabilirsiniz.

- **WhatsApp durum mesajı kimler gördü:** WhatsApp durumunuzu kimlerin gördüğünü öğrenmek için iletilerin okundu bilgisinin açık olması gerekmektedir. Ayarlar bölümünden "Okundu bilgisi" seçeneğini aktif hale getirerek, durumunuzu kimlerin gördüğünü takip edebilirsiniz.

- **WhatsApp hakkımda ne demek:** WhatsApp'ın "Hakkımda" özelliği profilinizde sadece metin olarak bir güncelleme paylaşmanızı sağlar. Bu özellik sayesinde profilinizde hakkınızda paylaşmak istediğiniz bilgileri düzenleyebilirsiniz.

- **WhatsApp durumu gördüğümü nasıl gizlerim:** WhatsApp durumunuzu kimlerin gördüğünü gizlemek istiyorsanız, Durum gizliliği seçeneğine ulaşmanız gerekmektedir. Bu seçenek sayesinde durumunuzu sadece belirlediğiniz kişilerin görmesini sağlayabilirsiniz.

- **WhatsApp hakkında nasıl boş bırakılır:** WhatsApp profilinizde "Hakkımda" bilgisini boş bırakmanız maalesef mümkün değildir. Ancak istediğiniz bilgileri paylaşmak yerine düzenlemek veya önceden doldurulmuş seçenekleri tercih etmek de bir seçenek olabilir.

- **WhatsApp hakkımda nasıl kapanır:** WhatsApp'ın "Hakkımda" bölümünü tamamen gizlemek istiyorsanız, Ayarlar bölümünden Hesap > Gizlilik seçeneklerine giderek "Hakkımda" seçeneğini "Hiç kimse" olarak ayarlayabilirsiniz.

Umarım verdiğim cevaplar size yardımcı olur! Başka sorularınız varsa sormaktan çekinmeyin.

Geri