- Konu Yazar
Hakan Sabuncuoğlu hangi hastanede çalışıyor?
Ankara Özel Güven Hastanesi, Uzman Hekim, Barrow Neuruological Institute Neuroresearch Laboratory-USA, Res.Prof Dr Suat Canbay nerede çalışıyor?
Hakkında
Hakan Ağır hangi hastanede çalışıyor?
Hakan Ağır Acıbadem Altunizade bünyesinde çalışıyor.
Prof Dr Hakan Sabuncuoğlu kaç yaşında?
Hakkında. 1965 yılında Ankara’da doğdum. TED Ankara Koleji’nden 1983’de, Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden 1991 yılında mezun oldum. 2004 yılında uzmanlık eğitimini tamamladım. 2004-2007 yılları arasında çeşitli hastanelerde uzman olarak çalıştım.Omurilik daralması ameliyatı nasıl yapılır?
Ameliyatta, omuriliğin sıkışmasına neden olan disk, kemik ve bağ gibi yapılar gerekirse alınır. Ameliyat esnasında sinirler teker teker görülür. Omurgaya baskı yapan disk veya kemik alınarak, kanal rahatlatılır.
Prof Dr Semih Keskil hangi hastanede çalışıyor?
On dört yıl önce Profesör kadrosuna atanmış ve 5 yıl boyunca Ankara Bayındır Hastanesi Beyin Cerrahi Bölümü direktörlüğü görevini sürdürmüştür. Uluslararası düzeyde sağlık danışmanlığı da yapmakta olan Prof. Dr. Semih KESKİL, çok iyi derecede ingilizce bilmekte olup bir kız babasıdır.
Erişkin Beyin ve Sinir Cerrahisi Polikliniği hastanemiz B1 katında bulunmaktadır.
Prof Dr Hakan ağır kimdir?
14 Mart 1967 tarihinde doğdum. İlkokulu İzmir Ödemiş Zafer İlkokulu’nda okudum. Ortaokul ve lise eğitimimi İzmir Bornova Anadolu Lisesi İngilizce bölümünde 1985 yılında tamamladım. Aynı yıl girdiğim Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi İngilizce Bölümünü 1991 yılında bitirerek tıp doktoru unvanı aldım.