AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hakan Calhanoglu macta neden oynamiyor?

Editör

Yeni Üye

Hakan Çalhanoğlu maçta neden oynamıyor?​

HAKAN ÇALHANOĞLU NEDEN OYNAMIYOR? Bu sezon ligde 6 gol 8 asist ile oynayan ve başarılı bir performans sergileyen Hakan Çalhanoğlu, Lazio karşısında cezalı olduğundan dolayı forma giyemedi ve müsabakayı tribünden takip etti.

Çalhanoğlu neden kadroda yok?​

Çalhanoğlu neden kadroda yok?
Inter’de forma giyen milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu, kritik maçlarda penaltıdan attığı gollerle takımını sırtlamasından dolayı İtalyan basınının takd… Premier Lig’de lider Manchester City ile 2. sırada yer alan Liverpool arasında 1 puan fark bulunuyor.

Hakan Çalhanoğlu kime gidiyor?​

Hakan Çalhanoğlu kime gidiyor?
Yeni sezon için transfer çalışmalarına başlayan Manchester United gündemine milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu’nu aldı. United’ın 20 milyon euroluk bir teklifle Inter’in kapısını çalması bekleniyor.

Hakan Çalhanoğlu neden Inter’e gitti?​

“İTALYA’DA KALMAK İSTEDİM” Ben de, “Onların benim istediğim hedefleri var” dedim. İtalya’da kalmak istedim, dili biliyorum. Inter’in de büyük hedefleri var, kaliteli bir takm var, bir şeyler için oynuyorlar. Bu yüzden hızlıca karar verdim.

Hakan Çalhanoğlu ne kadar maaş alıyor?​

Hakan Çalhanoğlu ne kadar maaş alıyor?
Milan’ın önerdiği 4 milyon euro maaşı yetersiz bulan milli oyuncu, yeni kulübünde yıllık 5 milyon euro garanti ücret alacak. Hakan’ın maaşı bonuslarla birlikte 6 milyon euro’ya kadar yükselebilecek.

Hakan Çalhanoğlu 2022 Dünya Kupası elemelerinde kaç gol attı?​

Hakan Çalhanoğlu 2022 Dünya Kupası elemelerinde kaç gol attı?
Dünya Kupası Elemeleri 2. maçında penaltıdan 1 gol ve bir tane de asist yaptı. Hakan Çalhanoğlu a millî takım formasıyla çıktığı 55 maçta 14 gol atmıştır.
Hakan çalan oğlu nereli?​
8 Şubat 1994 tarihinde Almanya’nın Mannheim şehrinde dünyaya gelen Hakan Çalhanoğlu, günümüzde profesyonel olarak futbolculuk mesleğiyle uğraşmaktadır. Ailesi aslen Bayburtludur ancak Almanya’ya yerleştikten sonra Hakan Çalhanoğlu dünyaya gelmiştir.

Hakan Çalhanoğlu Inter’e kaç paraya transfer oldu?​

Hakan Çalhanoğlu Inter’e kaç paraya transfer oldu?
Bayer Leverkusen’in sitesinden yapılan açıklamada yıllık 3 milyon Euro kazanacağı ve bonservis bedeli 14.6 milyon euro olduğu açıklandı.

Hakan Çalhanoğlu Interde mi?​

Hakan Çalhanoğlu Interde mi?
EURO 2020’nin ardından Milan’dan ayrılan ve Inter’in yolunu tutan milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu, yeni takımıyla çalışmalara başladı.

Arda Turan ne kadar maaş alıyor?​

466.000 EUR (2021)Arda Turan / Maaş

Merih Demiral ne kadar maaş alıyor?​

Merih Demiral ne kadar maaş alıyor?
Atalanta, rakibine 3 milyon euro ödeyecek. Merih’in satın alma opsiyonu ise 28 milyon euro olarak belirlendi. Atalanta, sezon sonu bu parayı ödeyerek yıldız futbolcuyu renklerine bağlayabilecek. 2019’DA Alanyaspor’dan Sassuolo’ya 8 milyon euro’ya transfer olan Merih, ardından Juventus’a 18 milyon euro’ya gitmişti.

Hakan Çalhanoğlu kaç gol attı Interde?​

Hakan Çalhanoğlu kaç gol attı Interde?
2021 takvim yılında attıkları 103 golle önceki takım rekorunu (1950’de 99 gol) kıran Inter, 1989 ve 1996’da olduğu gibi arka arkaya 5 maç gol yemeden kazandı.

Hakan Çalhanoğlu Milli takım kaç gol attı?​

Hakan Çalhanoğlu a millî takım formasıyla çıktığı 55 maçta 14 gol atmıştır.

Hakan Çalhanoğlu Bayburtlu mu?​

Hakan Çalhanoğlu Bayburtlu mu?
Yaşadığı Almanya’dan tatil için memleketi Bayburt’un Konursu köyüne gelen milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu’nun babası Hüseyin Çalhanoğlu, bir akrabasının akaryakıt istasyonuna gelen tilkiyi besledi. Tilki ardından gözden kayboldu.

Hakan Çalhanoğlu hangi köylü?​

Hakan Çalhanoğlu hangi köylü?
Hakan Çalhanoğlu 8 Şubat 1994 Mannheim, Almanya doğumlu oyun kurucu (orta saha) pozisyonunda oynayan Türk futbolcudur. Serie A ekiplerinden Milan’da ve Türkiye millî takımında oynamaktadır.

Sorry I couldn't contact the ChatGPT think tank :(