AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hakan Bayrakci Kimdir Biyografisi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Hakan Bayrakçı Kimdir Biyografisi?​

Meslek hayatı boyunca, 140 Belediye Başkanı, 40 Bakan, 14 Parti Genel Başkanı ve 7 Başbakana da profesyonel danışmanlık hizmeti verdi. 2003-2006 yılları arasında TRT1’de tarih programı sundu. İyi derecede Fransızca ve İngilizce bilmektedir. Bir çok ülkenin Büyük Elçiliklerine de danışmanlık hizmeti verdi.

BİM marketler zincirinin kurucusu kimdir?​

Kurucu ortakları arasında Cüneyd Zapsu, Aziz Zapsu, Yasin El Kadı, Korkut Özal, Mustafa Latif Topbaş, Mehmet Fatih Saraç bulunur. Ana ilkesi, temel gıda ve tüketim malzemelerinin yüksek kalite ve en uygun fiyat ile tüketiciye ulaştırılmasıdır.

Fulya Kalfa Kimdir Kaç Yaşında?​

Fulya Kalfa Kimdir Kaç Yaşında?
Fulya Kalfa, 13 Temmuz 1983’te Ankara’da dünyaya geldi. Lise eğitimini özel bir lisede tamamladktan sonra, Bilkent Üniversitesi, Amerikan Kültürü ve Edebiyatı bölümünden mezun oldu.

Turgay Güler kaç yaşında?​

Turgay Güler kaç yaşında?
Turgay Güley 1975 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen Malatyalı’dır. Birçok gazetede muhabirlik yapan Turgay Güler birçok TV kanalında çalışmıştır.

BİM Genel Müdürü kim?​

Yönetim Kurulu
Yönetim Kurulu Başkanı | Mustafa Latif TOPBAŞ
Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı | Mahmud Pyirali Kassamali MERALI
Yönetim Kurulu Üyesi | Ömer Hulusi TOPBAŞ
Yönetim Kurulu Üyesi | Karl-Heinz HOLLAND
Yönetim Kurulu Üyesi (Bağımsız Üye) | Ahmet AKÇA

Televizyoncu Semiha Şahin Kimdir?​

Semiha Şahin, 1981 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. 2005 yılında İstanbul Bilgi Üniversitesi, Medya ve iletişim bölümünü tamamladıktan sonra üniversite yıllarında çeşitli basın, yayın kuruluşlarında çalışmaya başlamıştır. Mezun olduktan sonra bir yıl İngiltere’de Reklamcılık ve Halkla ilişkiler eğitimi almıştır.

Turgay Güler nerede doğdu?​

Turgay Güler nerede doğdu?
İstanbulTurgay Güler / Doğum yeri

Hakan Bayrakçı, meslek hayatı boyunca birçok önemli isme profesyonel danışmanlık hizmeti vermiş bir isimdir. Ayrıca tarih programı sunuculuğu da yapmıştır. İyi derecede Fransızca ve İngilizce bilmektedir ve birçok ülkenin Büyük Elçiliklerine de danışmanlık hizmeti vermiştir.

BİM marketler zincirinin kurucusu ise Cüneyt Zapsu, Aziz Zapsu, Yasin El Kadı, Korkut Özal, Mustafa Latif Topbaş ve Mehmet Fatih Saraç gibi isimlerdir. BİM'in temel ilkesi, yüksek kaliteye sahip temel gıda ve tüketim malzemelerini en uygun fiyatlarla tüketiciye sunmaktır.

Fulya Kalfa ise 13 Temmuz 1983'te Ankara'da doğmuş, lise eğitimini tamamladıktan sonra Bilkent Üniversitesi, Amerikan Kültürü ve Edebiyatı bölümünden mezun olmuştur.

Turgay Güler ise İstanbul'da 1975 yılında doğmuş, aslen Malatyalıdır. Gazetecilik kariyerinde birçok yerde çalışmıştır.

BİM'in Genel Müdürü ise Mustafa Latif Topbaş'tır ve yönetim kurulundaki diğer isimler Mahmud Pyirali Kassamali Merali, Ömer Hulusi Topbaş, Karl-Heinz Holland ve Ahmet Akça'dır.

Son olarak, Semiha Şahin 1981 yılında İstanbul'da doğmuş, İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde Medya ve İletişim bölümünden mezun olmuş ve kariyerine basın ve yayın kuruluşlarında çalışarak başlamıştır. İngiltere'de reklamcılık ve halkla ilişkiler eğitimi almıştır.

Turgay Güler ise İstanbul'da doğmuştur.