AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hakan Altun İz Bırakan

haberci

Yeni Üye
İz bırakan şarkısı Hakan Altun
Hakan Altun İz Bırakan şarkı sozu
İz Bırakan
Cok uğraştım hemde cok
Ne savaşlar verdim bir zamanlar
Gittiğinde yaralanmıştım zaten
Şimdi anılar beni kurşunlar
Cok uğraştım hemde cok
Ne savaşlar verdim bir zamanlar
Gittiğinde yaralanmıştım zaten
Şimdi anılar beni kurşunlar
Tukendim ama donmedim aşkından
Geriye donup baktığım zaman
Tek sensin hayatımda iz bırakan
Sensiz ellerim hissetmez
Bedenim istemez başka bir teni
Sensiz şu deli gonlumun
Vazgecilmez gercek tek sahibi

"Hakan Altun - İz Bırakan" şarkısını paylaştığınız için teşekkür ederim. Bu şarkının duygusal ve etkileyici bir içeriği var. Hakan Altun'un sesiyle bu sözleri söylemesi dinleyicilere derin bir duygusal etki bırakabiliyor.

Şarkıda aşk, mücadele, ayrılık ve özlem gibi temalar işlenmiş. Bir ilişkide yaşanan zorlukların ve ayrılıkların ardından kalan izler üzerinde odaklanılmış. Şarkının sözleri, geçmişte yaşanan acıları ve anıları bir araya getirerek duygusal bir hikaye anlatıyor.

Sözlerindeki "Tek sensin hayatımda iz bırakan" ve "Sensiz ellerim hissetmez, bedenim istemez başka bir teni" gibi cümleler duygusal bir bağlılığı ve özlemi ifade ediyor. Şarkının melodisiyle birleştiğinde dinleyicilere derin duygular yaşatabilecek güçlü bir eser ortaya çıkıyor.

Hakan Altun'un bu şarkısı, dinleyicilere duygusal bir yolculuk yaşatırken aynı zamanda dinleyenleri derinden etkileyebilecek bir şarkı olma özelliğini taşıyor. Bu tür etkileyici sözler ve melodiler her dinleyicide farklı duygusal tepkiler uyandırabilir. Aşk, özlem ve ayrılık gibi evrensel temaları işleyen şarkılar insanların duygusal dünyalarına dokunarak iz bırakabilir.

Geri