Hafta ici disari cikma yasagi var mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

Hafta içi dışarı çıkma yasağı var mı?​

Hafta içi ve hafta sonu sokağa çıkma yasağı saatleri, haziran başında alınan kararlar gereğince yeniden düzenlenmişti. Karara göre hafta içi ve cumartesi günü uygulanan sokağa çıkma yasağı saatleri 22.00’den başlayarak saat 05.00’da sona erecek şekilde hayata geçirilmişti.

Inşaat çalışanlarına yasak var mı?​

İNŞAAT SEKTÖRÜ YASAKLARDAN MUAF MI? İçişleri Bakanlığı’nın yayınlayacağı genelgeyle birlikte belli oldu. Üretim ve imalat tesisleri ile inşaat faaliyetleri ve bu yerlerde çalışanlar kısıtlamadan muaf olacak.
İçişleri Bakanlığı’nın yayınladığı genelgeye göre 1 Haziran’a kadar, haftaiçleri akşam dokuzdan sabah beşe kadar ve haftasonlarının tamamını kapsayacak şekilde sokağa çıkma kısıtlaması uygulanmaya devam ediyor.
Cuma Cumartesi yasak var mı?
Kademeli normalleşme döneminin ikinci etabında; Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri 22.00-05.00 saatleri arasında; Pazar günleri ise Cumartesi günü saat 22.00’den başlayıp Pazar gününün tamamını kapsayacak ve Pazartesi günü saat 05.00’de tamamlanacak şekilde sokağa çıkma kısıtlaması …
18 yaş altı yasağı kalktı mı?
18 yaş altına uygulanan sokağa çıkma yasağı, son kabine toplantısının ardından yeniden güncellendi. Karara göre 18 yaş altı ile ilgili yasak, ebeveynlerinin refakatinde olmaları şartıyla tümüyle kaldırıldı.

İnşaat sektörü çalışabilecek mi?​

İçişleri Bakanlığı, Tam Kapanma Tedbirleri Genelgesi’ni, 81 il valiliğine gönderdi. Genelgede, Sokağa Çıkma Kısıtlamasından Muaf Yerler ve Kişiler Listesinde, üretim ve imalat tesisleri ile inşaat faaliyetleri ve bu yerlerde çalışanlar da yer aldı.

İnşaat sektörü muaf mı?​

Üretim ve imalat tesisleri ile inşaat faaliyetleri ve bu yerlerde çalışanlar ise yasaklardan muaf olacak. ”’ dedi. İçişleri Bakanlığı genelgesinde belirtilen üretim, imalat, gıda, temizlik, sağlık gibi alanlarda istisna tutulan kuruluşlar hariç, tüm iş yerleri faaliyetlerine ara verecektir.
Sokağa çıkma yasağının durumu son gelişmeler ile takip ediliyor. 1 Haziran tarihinde başlayan kademli normalleşmenin ikinci etabında hafta içi sokağa çıkma yasağı saatleri güncellendi. Önceden akşam saat 21.00’da başlayan hafta içi sokağa çıkma kısıtlaması artık saat 22.00’da başlıyor.

Geri