AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hadise Biz Burdayız Şarkı Sozu

haberci

Yeni Üye
Hadise Biz Burdayız Şarkı Sozleri
Hadise Biz Burdayız Şarkısının Sozu
Hadisenin yine iyi bir cıkış yaptığı yeni single calışması Biz Burdayız şarkısının sozleri
Geliyorum gittiğin yerden
Cozulmem cektiğin telden
Buradaki herkes boyle bizde
Başlarız bittiği yerden!
Duzeni hep yapboz sananlar
Para pula mulke takla atanlar
Bu alana giremez boylesi iste
Ne deriz biz?
Anlayan anlar
Yaz, yaz yalanıyla yaşayansan sonun olmaz
Taşlar tene gelse cana değmez bizi bozmaz
Birleşiriz biz estiği yerden
Gurleşiriz biz kestiğin yerden
Yanlışa dur demeyi oğrendik
Eskilerden
Biz yazdık yine biz bozduk
Sınırı cizdik
Bize de uyduysa
Cak, cak diyoruz ben diyene
Vah, vah diyoruz bilmeyene
Herkes duysun biz burdayız
Ve de durmayız

Hadise'nin "Biz Burdayız" şarkısının sözlerini paylaştığınız için teşekkür ederim. Şarkının sözleri oldukça güçlü ve cesur bir mesaj içeriyor. Şarkının sözlerinin güçlü bir özgüveni yansıttığını söyleyebilirim. Şarkının bazı kısımlarını değerlendirelim:

"Geliyorum gittiğin yerden
Çözülmem çektiğin telden
Buradaki herkes böyle bizde
Başlarız bittiği yerden!"

Bu dizelerde, kararlılık ve yeniden güçlenme temaları öne çıkıyor. Geçmişteki acıları ve zorlukları geride bırakarak, kendine güvenle ilerleme fikrini yansıtıyor.

"Yaz, yaz yalanıyla yaşayansan sonun olmaz
Taşlar tene gelse cana değmez bizi bozmaz"

Bu dizelerde ise yalanların ve olumsuzlukların insanı etkileyemeyeceğinin vurgulandığını görüyoruz. Kendine ve gerçekliğe sadık kalmak, başarının anahtarı olarak sunuluyor.

"Herkes duysun biz burdayız
Ve de durmayız"

Şarkının en vurgulu cümlelerinden biri olan bu kısımda, Hadise ve dinleyicilerinin gücünü ve varlığını ilan ettiği bir ifade kullanılmış. Durmak yok, yola devam mesajı veriliyor.

Genel olarak, şarkının sözleri motivasyon dolu ve kendine güveni pekiştiren bir temaya sahip. Hadise'nin güçlü sesiyle bu sözleri yorumlaması da şarkıya ayrı bir anlam katmış olabilir. Dinleyicilerin enerjisini yükselten ve kendilerine olan güvenlerini artıran bir şarkı olduğunu söyleyebilirim.