AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hadise- Aşkkolik..

haberci

Yeni Üye
Aşkın ozu sozu bir olmaz mı?
Sana verilen her şey hep az mı?
Havai gonlum akıllanmaz
Bizdeki tavuk komşuda kaz mı?
İcimi cıtır cıtır yedin bitirdin
Kıpırtıları tek tek yitirdin
Benim etim ne ki budum ne olsun
Aşk oyununda kotu utuldum
Ah herkez senin olsun
O aşk gozun doysun
Sen aşkkolik aşkkolik aşkkoliksin
Hem egoist mazoist hem erotiksin
Hım yesinler sevsinler amma
Sen sersefil ve hepten bitiksin
Aklım gide gele yorulmaz mı?
Şu eziyetin omrune farz mı?
Zavallı ruhum niye hic duymaz
Ellerin ki soz bizim ki caz mı?
Canımı cekip cekip geri getirdin
Kırıntıları tek tek goturdun
Ettiğin ne ki bulduğun olsun
Aşk oyununda beni yitirdin
Ah herkez senin olsun
O aşk gozun doysun
Sen aşkkolik aşkkolik aşk koliksin
Hem egoist mazoist hem erotiksin
Hım yesinler sevsinler amma
Sen sersefil ve hepten bitiksin

Aşkın özü sözü bir olmaz mı? Evet, aşkın özü genellikle sözüyle örtüşmektedir. Aşk duygusu sözlerle ifade edilir ve doğru sözler aşkın derinliğini ve özünü yansıtabilir.

Sana verilen her şey hep az mı? Hayır, aslında bize verilen her şey değerlidir ve bu hediyeleri takdir etmek önemlidir. Sadece sahip olduklarımıza değer verebildiğimizde gerçek mutluluğu bulabiliriz.

Havai gönlüm akıllanmaz. Aşk bazen akılla açıklanamaz ve duygusal bir boyuta sahiptir. Akıllı olmak bazen duygularımızı anlamamıza engel olabilir.

Bizdeki tavuk komşuda kaz mı? Bu bir deyimdir ve genellikle bir şeyin değersiz olduğunu ifade etmek için kullanılır. Yani, sahip olduğumuz şeyin değerini ve önemini bilmeli ve başkalarının sahip olduklarıyla kıyaslamaktan kaçınmalıyız.

İçimi cıtır cıtır yedin bitirdin, kıpırtıları tek tek yitirdin. Bu dizeler duygusal bir acıyı ve kaybı ifade ediyor. Aşk bazen bizi derin acılara sürükleyebilir ve yüreğimizde derin izler bırakabilir.

Aklım gide gele yorulmaz mı? Evet, aşk bazen aklımızı da karmaşık durumlara sürükleyebilir ve zihinsel yorgunluk yaşatabilir. Anlaşılmaz ve karmaşık duygularla dolu bir aşk ilişkisi insanı zihinsel olarak da yorabilir.

Sen aşkkolik aşkkolik aşkkoliksin, hem egoist mazoist hem erotiksin. Bu dizelerde aşkın zorlayıcı ve çelişkili yönleri vurgulanmış. Aşk bazen insanları karmaşık duygulara sürükleyebilir ve farklı yönleriyle kendini gösterebilir.

Hım yesinler sevsinler amma, sen sersefil ve hepten bitiksin. Bu sözlerde aşkın bazen insanı üzücü durumlara sürükleyebileceği ve yıpratabileceği vurgulanmış. Aşk acı verebilir ve insanı bitkin düşürebilir.

Sonuç olarak, aşkın güzellikleri olduğu gibi zorlukları da vardır. Her ilişki kendi içinde farklılıklar taşır ve bu farklılıkları anlamak, kabul etmek ve baş etmek önemlidir. Aşk bazen zorlayıcı olsa da doğru insanla bir araya gelindiğinde büyük mutluluklar da getirebilir.