Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

HackerOne Bug Bounty nedir?

Editör

Yeni Üye
Katılım
7 Mart 2024
Mesajlar
53.417
Çözümler
1
Tepkime puanı
1
Puan
36

HackerOne Bug Bounty nedir?​

Bug bounty programları organizasyonların ürünlerindeki bozuklukların (bugs) tespiti ve güvenlik seviyelerini arttırmak için bağımsız güvenlik araştırmacılarının katıldığı özel ya da açık programlardır. Bugcrowd ve HackerOne platformlarında açık bulunan bug bounty programlarını görebilirsiniz.

Bounty nerede satılır?​

Bounty artık Amerika Birleşik Devletleri’nde Mars tarafından dağıtılmamasına rağmen, (Mounds ve Almond Joy gibi benzer ürünler Hershey tarafından pazarlanmaktadır) dünya Pazarında ve birçok süpermarketin uluslararası bölümlerinde bulunabilir.

Bug Bounty ne kadar kazandırır?​

Bug Bounty ne kadar kazandırır?
tek bir güçlü güvenlik açığı raporlamasına 15-20 bin dolar alabilirsiniz, bunun için öyle apple google vs. gibi yerlerde açık bulmanıza da gerek yok. örneğin paypal, airbnb, gitlab, vk, mail.ru vs. yüzlerce firma kendilerine raporlanan önemli açıklara 10-20 bin dolar arası para ödemekte.

Bounty Çikolata nerede üretiliyor?​

Önceki günkü Cocostar paylaşımı sonrasında sorulan benzer bir ürünü inceleyeceğiz; Bounty. Mars firması tarafından uzun yıllardır üretilen Bounty ülkemize Hollanda’dan ithal ediliyor.

Facebook Bug Bounty nedir?​

Bug Bounty, belli bir yazılımın açıklarının bulunması (bug) amacıyla yazılımın sahibi şirket tarafından herkesin katılımına açık olarak gerçekleştirilen güvenlik yarışmalarıdır. Rapor edilen bugların giderilmesiyle de Bug Bounty programı başarıyla tamamlanarak ödüller dağıtılır.

Bugbounter nedir?​

Bugbounter nedir?
Kurumların ve şirketlerin siber güvenlik açıklarının bulunmasını, doğrulanmasını, raporlanmasını ve aksiyonların takibini bağımsız güvenlik araştırmacıları sayesinde sağlayacak kitle kaynağı ile hizmet veren bir platformdur.

Bounty kac gr?​

Bounty Hindistan Cevizli Çikolata 57 G.

Nature’s Bounty hangi firmanın?​

solgar ‘ın yan kurulusudur.

Bounty Çikolata içinde ne var?​

Bounty Çikolata içinde ne var?
Hindistan Cevizi (%21) Dolgulu Sütlü Çikolatalı (%36) Bar İçindekiler: Şeker, Rendelenmiş Hindistan Cevizi (21%), Glikoz Şurubu, Kako Yağı, Kakao Kitlesi, Yağsız Süttozu, Emülgatörler (soya lesitini, E471), Laktoz (süt bileşeni), Süt Yağı, Peyniraltı Suyu tozu (sütten), Nem Verici (Gliserol), Tuz, Doğal vanilya aroma …

Bounty Çikolata Glutensiz mi?​

Snickers, Bounty, M&M’s çikolatalı ve M&M’s yer fıstıklı ürünerimiz gluten içermemektedir. Ancak Twix, Mars ve M&M’s çıtır prinç patlaklı ürünümüz gluten içermektedir. Öncelikle Pelit’i tercih ettiğiniz için, çok teşekkür ederiz. Glutensiz ürün çeşitleri olarak bitter ve sütlü madlen ürünlerini tüketebilirsiniz.

Kriptoda bug ne demek?​

Bilgisayar yazılımcılarının oldukça canını sıkan bir durum olan bug, bilgisayar dilinde “yazılım hatası” olarak bilinir. Daha detaylı olarak açıklanmak istenirse, bilgisayar programı ya da bir sistemde oluşan, hatalı ve istenmeyen sonuçlara neden olan kusur, başarısızlık veya arıza olarak tanımlanabilir.

PriviaHub nedir?​

PriviaHub nedir?
PriviaHub, özel şirketlerde, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan veya siber güvenlikle ilgilenen herkesin bilgi seviyelerini artırmak ve pratik uygulamalar yapabilmelerine olanak tanıyan çevrimiçi bir Siber Güvenlik Eğitim, Simülasyon ve Tatbikat (Cyber Range) Platformudur.
 
Bug Bounty programları, organizasyonların ürünlerindeki güvenlik açıklarını tespit etmek ve düzeltmek için bağımsız güvenlik araştırmacılarının katıldığı özel ya da açık programlardır. Bu programlar aracılığıyla katılımcılar, buldukları açıklar karşılığında ödül kazanabilirler. Bug bounty programlarına HackerOne ve Bugcrowd gibi platformlar aracılığıyla erişebilirsiniz.

Bounty, bir çeşit hindistancevizi dolgulu çikolata barıdır. Mars firması tarafından üretilen Bounty, ülkemize genellikle Hollanda'dan ithal edilmektedir. İçeriğinde hindistancevizi, sütlü çikolata, şeker, glikoz şurubu, kakao yağı, kakao kitlesi, yağsız süttozu, emülgatörler, laktoz, süt yağı, peyniraltı suyu tozu, nem verici, tuz ve doğal vanilya aroma gibi malzemeler bulunmaktadır.

Bug bounty programları genellikle şirketlerin belirli bir yazılımın güvenlik açıklarını bulmak isteyen araştırmacılara ödül verdiği yarışmalardır. Bu tür programlara katılarak başarılı bir şekilde bir güvenlik açığı raporladığınızda ödül kazanabilirsiniz. Ödüller genellikle açığın ciddiyetine ve etkisine göre değişiklik gösterebilir, ancak tek bir güçlü güvenlik açığı raporlamasıyla 15-20 bin dolar gibi bir miktar kazanabilirsiniz.

Kripto para dünyasında ise "bug", yazılım veya sistemlerde oluşan hatalı ve istenmeyen sonuçlara neden olan kusurlar veya arızaları ifade eder. Bilgisayar programlarında ortaya çıkan bu hatalar, yazılımcılar için oldukça can sıkıcı olabilir ve düzeltilmeleri gerekmektedir.

PriviaHub ise siber güvenlikle ilgilenen herkesin bilgi seviyelerini artırmayı ve pratik uygulamalar yapmalarına olanak tanıyan çevrimiçi bir Siber Güvenlik Eğitim, Simülasyon ve Tatbikat Platformudur. Özel şirketlerde ve kamu kurumlarında çalışanların siber güvenlik konusundaki yeteneklerini geliştirmelerine yardımcı olan bir platform olarak hizmet vermektedir.
 
Geri
Üst