AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hacer Özer İlköğretim Okulu Bilgileri Kepsut Balıkesir

SoruCevap

Yeni Üye
Balıkesir'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Kepsut'taki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Hacer Özer İlköğretim Okulu Tanıtımı - Hacer Özer İlköğretim Okulu Resimleri - Hacer Özer İlköğretim Okulu Hakkında

Okulumuz Kepsut Yenice Mahalle'de, Patlak Caddesi üzerindedir.

Okulumuzun arsasını Rahmetli Doç.Dr. İlhan ÖZER, annesi Hacer ÖZER adına okul yapılması kaydı ile Milli Eğitime bağışlamıştır. Okulumuzun arsası 5412 metrekaredir.

Okulumuz devlet - vatandaş işbirliği ile tek katlı olarak yapılmış ve 1996 yılında 5 derslikle eğitim öğretime başlamıştır.

Daha sonra 2 kat ilave yapılmış 1999 - 2000 eğitim öğretim yılında 8 yıllık olmuştur.

Okulumuzda müdür odası, müdür yardımcısı odası, öğretmenler odası, 17 derslik, 1 anasınıfı, 1 bilgi teknolojisi sınıfı, 1 fen ve teknoloji laboratuarı, yemekhane bulunmaktadır.

2011-2012 Eğitim-Öğretim Yılı öğrenci sayımız 153 kız, 166 erkek olmak üzere 319 dur.

Okulumuz taşıma merkezi olup, okulumuza 7 köyden 89 öğrenci taşınmaktadır. Taşınan Köyler:

Ahlatlıgedik: 9 öğrenci

Araplar: 5 öğrenci
Akçaköy: 34 öğrenci
Danahisarı: 7 öğrenci
Darıçukuru: 15 öğrenci
Karahaliller: 9 öğrenci
Yoğunoluk: 10 öğrenci

Okulumuzdan bugüne kadar 585 öğrenci mezun olmuştur. Liseye devam edenlerin sayıları:

Düz Lise: 171 öğrenci
Mes. An. Mes. Lis: 62 öğrenci
Anadolu Lisesi: 22 öğrenci
An. Öğretmen Lis.: 5 öğrenci
Fen Lisesi: 3 öğrenci
Sosyal Bilimler Lis.: 1 öğrenci
Mes.Tek.Eğt.Mer.: 4 öğrenci
Hacer Özer İlköğretim Okulu Balıkesir Kepsut İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Hacer Özer İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Hacer Özer İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Hacer Özer İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Hacer Özer İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz.

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı

Adı: HACER ÖZER İLKÖĞRETİM OKULU

Adresi: HACER ÖZER İLKÖĞRETİM OKULU

Telefon Numarası: 2665762688

Faks Numarası: Bilgi Yok

E-mail Adresi: 392882@meb.k12.tr

Web Adresi: BALIKESİR - KEPSUT - Hacer Özer İlköğretim Okulu

Kaynak : webrehberi.biz - www.meb.gov.tr

Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz.